Începeți să ascultați

ARBETETS PROBLEM

Evaluări:
3 ore

Rezumat

ÖVERSIKT

Som L. Ron Hubbard beskriver i denna bok, består livet av sju tiondelar arbete, en tiondel familj, en tiondel politik och en tiondel avkoppling. Här är således Scientologi tillämpad på sju tiondelar av tillvaron inklusive lösningen på utmattning och Hemligheten bakom effektivitet. Här finns också analysen av själva livet – ett spel sammansatt av exakta regler. Känner du till dem så har du framgång. Arbetets problem innehåller teknologi som ingen kan leva utan, och som omedelbart kan tillämpas av alla i vardagslivet.
FULL BESKRIVNING

Livet utgörs av sju tiondelar arbete, en tiondel familjeliv, en tiondel politik och en tiondel avkoppling. Här är Scientologi tillämpad på de viktiga sju tiondelarna av tillvaron.

Arbetets problem innehåller de överordnade principerna och lagarna som gäller varje strävan och varje problem på arbetet. För de är de upptäckter som blottlägger kärnan i dessa problem och förklarar livets struktur.

De stora framsteg som beskrivs utförligt här inkluderar:

Förvirringens struktur – och dess botemedel
Grundsatsen om det stabila datumet – den mest grundläggande lagen om arbete, och livet
Kontrollens struktur – och hur man får ”dålig kontroll” att bli bra kontroll
Strukturen hos livet som spel – och de spelregler som gäller
”Hemligheten” med effektivitet
De mest grundläggande beståndsdelarna i livet – Affinitet, verklighet och kommunikation
Och den absoluta grundorsaken till utmattning, med effektiva Scientologi-processer som gör att man återfår ungdomens energi

Här finns inte bara teknologin för att ge stabilitet på arbetsplatsen, utan också de magiska processerna för att återfå själva glädjen hos allt liv. Därför att detta är Scientologi.

Citiți pe aplicația mobilă Scribd

Descărcați aplicația mobilă Scribd gratuită pentru a citi oricând, oriunde.