Începeți să ascultați

ARBEJDETS PROBLEMER

Evaluări:
2 ore

Rezumat

SYNOPSIS


Som L. Ron Hubbard beskriver det i denne bog, består livet af syv tiendedele arbejde, en tiendedel familie, en tiendedel politik og en tiendedel afslapning. Her er Scientologi således anvendt på syv tiendedele af tilværelsen, inklusive løsningen på udmattelse og hemmeligheden bag effektivitet. Her er også en analyse af selve livet – et spil der er sammensat af præcise regler. Kend dem, og du vil få succes. Arbejdets problemer indeholder teknologi, som ingen kan leve foruden, og den kan umiddelbart anvendes af alle og enhver i dagligdagen.

FULD BESKRIVELSE


Livet består af syv tiendedele arbejde, en tiendedel familie, en tiendedel politik og en tiendedel afslapning. Her er Scientologi anvendt på de afgørende syv tiendedele af tilværelsen.

Arbejdets problemer indeholder de overordnede principper og love, der gælder for enhver bestræbelse, hvert problem i arbejdet. For det er de opdagelser, der blotlagde disse problemers kerne og forklarer selve livets opbygning.

Gennembruddene, der beskrives udførligt, omfatter:
•Strukturen i forvirring – og dens løsning
•Læresætningen om det stabile datum – den mest grundlæggende lov for arbejde og at leve
•Strukturen i kontrol – og hvordan man ændrer ”dårlig kontrol” til god kontrol
•Livets opbygning som et spil – og de regler med hvilke det spilles
•”Hemmeligheden” bag effektivitet
•De mest grundlæggende elementer for livet – Affinitet, Realitet og Kommunikation
•Samt den mest grundlæggende årsag til Udmattelse med de kraftfulde Scientologi processer, der giver ungdommens energi tilbage

Her er ikke blot den eneste teknologi til at bringe stabilitet til arbejdspladsen, men de magiske processer til at få selve glæden til at vende tilbage til hele livet. For dette er Scientologi.

Citiți pe aplicația mobilă Scribd

Descărcați aplicația mobilă Scribd gratuită pentru a citi oricând, oriunde.