Găsiți următoarea book favorită

Deveniți un membru astăzi și citiți gratuit pentru 30 zileÎncepeți perioada gratuită de 30 zile
Forcat e kundërta

Acțiuni carte

Începeți să citiți

Informații despre carte

Forcat e kundërta

Evaluări:
Evaluare: 5 din 5 stele5/5 (1} stea)
Lungime: 267 pagini3 ore

Descriere

”Forcat e kundërta është libri i parë i vëllimit “Profetizuesi”, ku personazhet kryesore janë dinamika e dyfishtë, Profetizuesi dhe shoku i tij i pandarë i aventurave, Renato. Në këtë vëllim të parë, i lodhur nga monotonia, Profetizuesi propozon të ndërmarrë një udhëtim në një mal që premton se është i shenjtë, me shpresën që ëndrrat e tij të bëhen realitet.  Pas ngjitjes në mal, ai takon një roje, një qenie e lashtë plot mençuri, që i premton ta ndihmojë në rrugën e tij. Me ndihmën e saj, ai kalon tre sfida që i japin atij fuqitë që i duhen për të hyrë në shpellën e dëshpërimit, një vend ku e pamundura bëhet e mundur.”

PUBLISHER: TEKTIME
Citiți mai multe