Sunteți pe pagina 1din 2

Tovbb nveli a rk kialakulsnak veszlyt, hogy a cukor emsztse sorn szmtalan vitamint s nyomelemet elvon szervezetedtl, melyek semlegesthetnk

a krnyezeti rtalmak sorn bekerl mreganyagokat. http://antalvali.com/comment/36133/finomitott-cukor-karos-hatasai Az des z fokozza a boldogsghormonok termeldst, s nem is kell lemondanod rla. Szerencssebb azonban a mzet, a juharszirupot s az aszalt gymlcsket vlasztod, mert a finomtott cukor rendkvl alattomos lehet. A blrendszerbe kerlve erjedst indt be, mely kezdetben gyulladst, ksbb daganatot okozhat. A Candida betegsgben szenvedknek egy szigor ditt kell kvetnik, mely tiltja mindenfle cukor fogyasztst. Ennek legfbb oka az, hogy a Candida albicans nevezet gomba legfbb tpllka a hat sznatomos cukor. E cukor szerkezete igen instabil, gy a gomba knnyen elemeire tudja bontani, fel tudja falni, gy mg nagyobb mrtkben tud szaporodni a szervezetben. Teht ha meg akarjuk lltani ezt a folyamatot, akkor az trendnkbl ki kell iktatni a cukrot. A cukor sztbomlsval s erjedsvel a blrendszerben a baktriumok kl. toxinokat termelnek. A cukor fradkonysgot is okoz.

Cukor = szeretetet, gyengdsget, trdst jelkpez. Cukrot eszem, hogy betltsem ezt az rt. Szeretetre vgyom, ezt keresem s ezt kvlrl vrom el. Ne cukorral kompenzlj. Meg kell tanulnom szeretni magam, magamnak megadni a szeretetet, ami egybknt mindenhol krlvesz, mindenhol jelen van, Isten a forrs, s nem blokkolom, hanem engedem ramolni rajtam. lvezem a dolgokat, amit csinlok s ami trtnik.

Lehet, hogy finom, de tnkreteszi a fogaidat, a gyomrodat, a blrendszeredet, hnyhatsz tle, legyengti az immunrendszered, hirtelen megnveli az inzulinszintet. A boldogsgszintet tanuld meg valami mssal nvelni. Szeretet, kedvessg, mozgs, cselekvs, hitelesnek lenni, rmet okozni magadnak vagy msnak, betartani azt, amit valban szeretnl, meditci, eldntve, hogy nem az egd szerint cselekszel, mert minden ami negatv, az az egbl szrmazik, s a negatv negatvat szl. Csak akkor egyl belle, ha megknlnak. Jobban fog esni, s legalbb megtanulod legyzni a felesleges vgyaidat, mert a testednek erre nincs szksge. Ne fecsegj olyan sokat, inkbb tedd azt, amit hallasz, vagy rzel hogy j. A beszd helyett sokkal jobb, ha olyann vlsz, s j pldaknt szolglsz.

Az dessg, mint a tej. Nem igazn birja megemszteni a szervezetem s elvonja az energimat, hogy megemssze valamennyire.