Sunteți pe pagina 1din 2

Nr 1 Sa se calculeze log 2 4 = log 3 9 = log 2 8 + log 3 27 = log 5 625 - log 7 2401= log 2 3 + log 2 32 - log 2 6 = log 5 (2x+1) = 1 log

3 (x2 4x + 4) = 2 log 2(2x +5)=log2(x2 +3x +3) Sa se determine x pentru care exista logaritmul : log 3 ( 4 x 2 8 x + 3 ) Nr 1 Sa se calculeze log 2 4 = log 3 9 = log 2 8 + log 3 27 = log 5 625 - log 7 2401= log 2 3 + log 2 32 - log 2 6 = log 5 (2x+1) = 1 log 3 (x2 4x + 4) = 2 log 2(2x +5)=log2(x2 +3x +3) Sa se determine x pentru care exista logaritmul : log 3 ( 4 x 2 8 x + 3 ) Nr 1 Sa se calculeze log 2 4 = log 3 9 = log 2 8 + log 3 27 = log 5 625 - log 7 2401= log 2 3 + log 2 32 - log 2 6 = log 5 (2x+1) = 1 log 3 (x2 4x + 4) = 2 log 2(2x +5)=log2(x2 +3x +3) Sa se determine x pentru care exista logaritmul : log 3 ( 4 x 2 8 x + 3 )

Nr 2 Sa se calculeze log 3 27 = log 5 125 = log 7 49 + log 2 16 = log 2 64 - log 11 121= log 5 10 + log 5 3 - log 5 6 = log 3 (10 x) = 2 log 2 (x2 +3x - 10) = 3 log 3 (x2 -6) = log 3 (2x-3) Sa se determine x pentru care exista logaritmul : log 3 ( x 2 7 x + 6 ) Nr 2 Sa se calculeze log 3 27 = log 5 125 = log 7 49 + log 2 16 = log 2 64 - log 11 121= log 5 10 + log 5 3 - log 5 6 = log 3 (10 x) = 2 log 2 (x2 +3x - 10) = 3 log 3 (x2 -6) = log 3 (2x-3) Sa se determine x pentru care exista logaritmul : log 3 ( x 2 7 x + 6 ) Nr 2 Sa se calculeze log 3 27 = log 5 125 = log 7 49 + log 2 16 = log 2 64 - log 11 121= log 5 10 + log 5 3 - log 5 6 = log 3 (10 x) = 2 log 2 (x2 +3x - 10) = 3 log 3 (x2 -6) = log 3 (2x-3) Sa se determine x pentru care exista logaritmul : log 3 ( x 2 7 x + 6 )

Nr3 Nr 4 Sa se calculeze Sa se calculeze log 3 9 = log 5 25 = log 7 343 = log 2 16 = log 2 32 + log 5 25 = log 3 3 + log 6 36 = log 4 256 - log 3 81= log 3 27 - log 2 32 = log 3 5 + log 3 6 - log 3 10 = log 6 3 + log 2 10 - log 6 5 = log 7 (x + 13) = 4 log 2 (4x 12) = 4 log 2 (x2- 2x +11) = 3 log 3 (4x2-12x+12) = 1 2 log 3(2x x-1)= log 3 (2x+1) log 2(2x +5)=log2(x2 +3x +3) Sa se determine x pentru care Sa se determine x pentru care exista logaritmul : exista logaritmul : log 3 (4 x 2 12 x + 5 ) log 3 ( x 2 4 x + 1 ) Nr3 Nr 4 Sa se calculeze Sa se calculeze log 3 9 = log 5 25 = log 7 343 = log 2 16 = log 2 32 + log 5 25 = log 3 3 + log 6 36 = log 4 256 - log 3 81= log 3 27 - log 2 32 = log 3 5 + log 3 6 - log 3 10 = log 6 3 + log 2 10 - log 6 5 = log 7 (x + 13) = 4 log 2 (4x 12) = 4 log 2 (x2- 2x +11) = 3 log 3 (4x2-12x+12) = 1 2 log 3(2x x-1)= log 3 (2x+1) log 2(2x +5)=log2(x2 +3x +3) Sa se determine x pentru care Sa se determine x pentru care exista logaritmul : exista logaritmul : log 3 (4 x 2 12 x + 5 ) log 3 ( x 2 4 x + 1 ) Nr3 Nr 4 Sa se calculeze Sa se calculeze log 3 9 = log 5 25 = log 7 343 = log 2 16 = log 2 32 + log 5 25 = log 3 3 + log 6 36 = log 4 256 - log 3 81= log 3 27 - log 2 32 = log 3 5 + log 3 6 - log 3 10 = log 6 3 + log 2 10 - log 6 5 = log 7 (x + 13) = 4 log 2 (4x 12) = 4 log 2 (x2- 2x +11) = 3 log 3 (4x2-12x+12) = 1 2 log 3(2x x-1)= log 3 (2x+1) log 2(2x +5)=log2(x2 +3x +3) Sa se determine x pentru care Sa se determine x pentru care exista logaritmul : exista logaritmul : log 3 (4 x 2 12 x + 5 ) log 3 ( x 2 4 x + 1 )

Nr 5 Sa se calculeze log 4 64 = log 3 3 = log 2 2 + log 7 49 = log 2 64 - log 5 125 = log 3 6 + log 3 2 - log 3 4= log 3 (7x 40) = 2 log 5 (x2 - 4x +4) = 0 log 3 (x2 -6) = log 3 (2x-3) Sa se determine x pentru care exista logaritmul : log 3 ( x 2 2 x 1 ) Nr 5 Sa se calculeze log 4 64 = log 3 3 = log 2 2 + log 7 49 = log 2 64 - log 5 125 = log 3 6 + log 3 2 - log 3 4= log 3 (7x 40) = 2 log 5 (x2 - 4x +4) = 0 log 3 (x2 -6) = log 3 (2x-3) Sa se determine x pentru care exista logaritmul : log 3 ( x 2 2 x 1 ) Nr 5 Sa se calculeze log 4 64 = log 3 3 = log 2 2 + log 7 49 = log 2 64 - log 5 125 = log 3 6 + log 3 2 - log 3 4= log 3 (7x 40) = 2 log 5 (x2 - 4x +4) = 0 log 3 (x2 -6) = log 3 (2x-3) Sa se determine x pentru care exista logaritmul : log 3 ( x 2 2 x 1 )

Nr 1 Sa se calculeze log 2 4 = log 3 9 = log 2 8 + log 3 27 = log 5 625 - log 7 2401= log 2 3 + log 2 32 - log 2 6 = log 5 (2x+1) = 1 log 3 (x2 4x + 4) = 2 log 2(2x +5)=log2(x2 +3x +3) Sa se determine x pentru care exista logaritmul : log 3 ( 4 x 2 8 x + 3 ) Nr 1 Sa se calculeze log 2 4 = log 3 9 = log 2 8 + log 3 27 = log 5 625 - log 7 2401= log 2 3 + log 2 32 - log 2 6 = log 5 (2x+1) = 1 log 3 (x2 4x + 4) = 2 log 2(2x +5)=log2(x2 +3x +3) Sa se determine x pentru care exista logaritmul : log 3 ( 4 x 2 8 x + 3 )

Nr 2 Sa se calculeze log 3 27 = log 5 125 = log 7 49 + log 2 16 = log 2 64 - log 11 121= log 5 10 + log 5 3 - log 5 6 = log 3 (10 x) = 2 log 2 (x2 +3x - 10) = 3 log 3 (x2 -6) = log 3 (2x-3) Sa se determine x pentru care exista logaritmul : log 3 ( x 2 7 x + 6 ) Nr 2 Sa se calculeze log 3 27 = log 5 125 = log 7 49 + log 2 16 = log 2 64 - log 11 121= log 5 10 + log 5 3 - log 5 6 = log 3 (10 x) = 2 log 2 (x2 +3x - 10) = 3 log 3 (x2 -6) = log 3 (2x-3) Sa se determine x pentru care exista logaritmul : log 3 ( x 2 7 x + 6 )

Nr3 Nr 4 Sa se calculeze Sa se calculeze log 3 9 = log 5 25 = log 7 343 = log 2 16 = log 2 32 + log 5 25 = log 3 3 + log 6 36 = log 4 256 - log 3 81= log 3 27 - log 2 32 = log 3 5 + log 3 6 - log 3 10 = log 6 3 + log 2 10 - log 6 5 = log 7 (x + 13) = 4 log 2 (4x 12) = 4 log 2 (x2- 2x +11) = 3 log 3 (4x2-12x+12) = 1 2 log 3(2x x-1)= log 3 (2x+1) log 2(2x +5)=log2(x2 +3x +3) Sa se determine x pentru care Sa se determine x pentru care exista logaritmul : exista logaritmul : log 3 (4 x 2 12 x + 5 ) log 3 ( x 2 4 x + 1 ) Nr3 Nr 4 Sa se calculeze Sa se calculeze log 3 9 = log 5 25 = log 7 343 = log 2 16 = log 2 32 + log 5 25 = log 3 3 + log 6 36 = log 4 256 - log 3 81= log 3 27 - log 2 32 = log 3 5 + log 3 6 - log 3 10 = log 6 3 + log 2 10 - log 6 5 = log 7 (x + 13) = 4 log 2 (4x 12) = 4 log 2 (x2- 2x +11) = 3 log 3 (4x2-12x+12) = 1 2 log 3(2x x-1)= log 3 (2x+1) log 2(2x +5)=log2(x2 +3x +3) Sa se determine x pentru care Sa se determine x pentru care exista logaritmul : exista logaritmul : log 3 (4 x 2 12 x + 5 ) log 3 ( x 2 4 x + 1 )

Nr 5 Sa se calculeze log 4 64 = log 3 3 = log 2 2 + log 7 49 = log 2 64 - log 5 125 = log 3 6 + log 3 2 - log 3 4= log 3 (7x 40) = 2 log 5 (x2 - 4x +4) = 0 log 3 (x2 -6) = log 3 (2x-3) Sa se determine x pentru care exista logaritmul : log 3 ( x 2 2 x 1 ) Nr 5 Sa se calculeze log 4 64 = log 3 3 = log 2 2 + log 7 49 = log 2 64 - log 5 125 = log 3 6 + log 3 2 - log 3 4= log 3 (7x 40) = 2 log 5 (x2 - 4x +4) = 0 log 3 (x2 -6) = log 3 (2x-3) Sa se determine x pentru care exista logaritmul : log 3 ( x 2 2 x 1 )

Evaluare