Sunteți pe pagina 1din 240
INCEPUTUL INSERARI Comp. de N, IONESCU fe ri ci it baarba a tul ca a ree le SBa eg We kh ae i = . . Waa uum biat “ in sia fal ne cree din cio 0 = =. 7 a = < aRs SE. Se | eee Eh SS HK gi Lilo or a ee gi in ca lea pa ca to oo o gii lo oooor < S na a sti & ta ou ut Aaa ~ (ares 2 SG & gli ee Do comnulca a = s Qos Ne eh Lee £ ca a alea necredincio si i_ loor va ape ii i i Seen iciv ui i ia ee ee ge oo ee a Sa Ste 8 Se ee SF Siu jg Doo 0 0 mm ua uli y i ee = x = Zz oe TR 2 ee ee (eS ee LO Ee, — oe = Seen \ <~s A - —= sivabu cu ra a aft tu uf cn en tre ee e e mur — oh Pome SEF oy lun ua ii iia 6 Eeoe— ogg —2— o Gee SF oon . Re Sa eee he sg Sse Feri oii i iifte mi a #* tf 0 59 o om X s& x £ FRA 2 SS ee "SE 2 See ES a — ae —— <2 ca ari ma da a aj du u escspre dit 1 i in sul Al fi mee SEF => — oh Mauda Gi i a Sow Ff 8 = = < — OF ) Sr Th esleans Scola Ds aa a aamme e nin tu e ee ste = me Cig . bu umne de e Duu mnedee u a ulmed Ali wou ant lee y Sr 8 7 ee x 3 = Roc ~ =F See Se FR Sep SR Ee De i ' ro A Do mum ut ee ste @ Cin tw i ii i_ irea = 7 ees © Rak ee ee ES & we = si pre ste po po multéi bi i ine e e cu u wii im ta a eo ee tl lt — 5 “= a7 Renee areaa a ta A li lau ui iii iaa ee = week Ra en Se Fe SS 8 Ma re tm ta ma a Ff alu si i i sft Won ee oy me SS ep Into u lu uwduh Ada to i wu i wee ees Se ee ’ . R a = Si a cuumsi ipu mu reaa® gi in vee © ci a FT we eo ee Se Seseeeasreeenreeeeees - > a a 4 ' ’ ci ii i i lo oor a a= min Aaa Hii ma ii oe ta eblewrh se Er» eae ~— Oh sia oa A Ho lv iitaa A Muu iii ia 2 Roc en f Ques 9 GS oh — = ve ti ¢ pu ut mmede €e eeu uu ke ss Ge y gee , PE TOATE GLASURILE Comp. de N, IONE Echul £ Pa estri gatameé te ti inea ouon di aououua FP oe ee 2 Se lh ee dit ma Dé a mne D6omnestri ga tamcitre tinea unui di wee et ee ee eee St at => ens ima ia a minte ga asul rau gi cinu ni Sees eu Te eg ee SLES lo ee SFT ES Shs cand strigcda tree ti iii nee aya supe ugedigie imap i etaten 105 ask —— e a mne = we — & Neen ee ee ee eee ee ee et Se ee q ie ale Sa se tnarep te zeru gi ciu nea mea ca ti ml ea in naa in tea . v ee ES pt en a ta mi di mi fi nilormee e le — jer faa dee seaa wee eee EL SE Fn araoaa 2 uu udi mia a Dé a mne Ree ee ee Sa ee - {7 = Ru g& ciu mi le nostre ce e ledesea a a ra pri i me te le S22 ee o— wel ee em a = a & = = \ a sfin tee D6 a am ne si ne dierta a reapi caa te lor in su’fi estl cel ce al a ra tat to lu ume i tin vi e x a @ e rea eee ee etn EOE © —— —— =~ ~~" eda tl Mi vi re @ Walol gi fi imum si Si in two In Mm ee ee cine meme steme=s) a ara mn t Si acum si pu mu urea gi m ve cil ve cii lo or . wi Ee eee Cc ; ens . &SPaw he apa ti mata Chri sté se din pa atimlném li be rat” % ee ee eS AT e vi @ rea fa din strict ciunenémis bi vit Doz mnemi i TC Tie oe WERxe. A SR —4— — ae G > SoS —— Mi ni ore ta ta i gif in lu gi sin tu lat dun Nee ene 8 a = acum si pu ro rea gi in ve ei! ve ci lor amin — Echul SH owe eS we Ee Do a am ne siri ga tam ca tre ine a a di i ma ao adimaDs ae Ge GS ee Z a amne > D6 a mne stri ga tam ca tre T inea ui di ma = ne eee FES See >See ia a min te gla suulra u ga ciuu nil me e @ le “cand sirigcatreti ee wee lek ii me a mi Dé a a mne =” ~ a >See GS HN SS eb ied Sa se tdrep te ze ru gia & cm nea mea « — 2 ho Seg SS ee SS eh tatia inna i in tea a ta ra di ca reamil ni lor me € e le je ert fa de seaa See 8D6 a a mne ~~ aaa ao ounoua di GS eS wl ee ee Ss ae = Ce tut mai na in te de vectdinia a a a {al nads cut tut Dumne den as wee Qe 2 ee cauvin tau tut > ce lol in tra pat din fe cioa a a va a Ma ri ae Zz See 8 ee Bee Se : — Sie —— deed ie inet vel nit st ne 1 y chi i i nam” car& atig mi i iire —e & wh Bammer ee ee nab dtnd tn gro Pi tis'adat preeum Fim sust a a voo it — os = = 2S tt ELSES. Hon vi i ind di i Mmor{ima min tu it pre mi ii ne oo 0 wee eee hee 8 oomu u al cel ra a ta ci it 5 Sank wee we ee ee Sn. Sore Se Ee ju mi nat gi a che e matfaptu ra sa in tru tot pu ter ni ce De” eee os amnemari re ti ie Rae ee ee eg 2 = = : Ma vi re Ta té Ww si Fi Sf im tn tut Duh Se ju Ini mM \ se acum si pu ru rea gi in ve cil ve ci loramin Echul Ga ee ee ee a Se =~ 7S ~~ . : ai q De a amnestri ga tam ct tre ti inee a uu di i ima a cane Boe ee & TS Aw 2 ee Fe Sem “we, =e we Se, => BR = u uu di mi Doaa a amne D6 mne stri ga tam ci tre ti i ine meen \ nee we SBE. gg See we eee > > St : & TS 7 Ss > —= a uu qi ma ia a mi iinte glasulru gi ciu uni i me e aBese y eek pang Os q - . . , 4 q oe eee le candstrii ig ca tre ti ii i ime a uaiao zeae dimé Doéa aamne < Capea Seren, San om m, ad wow oe eS —— Sa se in drep te de ru u gi &ciuu neamea ca tk mi ea i ft tna a Sn Ee = a ea = a i in teaaa ta ri di ca rea mi i ni lor me le je e ert ~ an\ eos | » sa strii ca at gi t se lf ciu unea di iavolu-- lui s-a—a —— « oe Se =~ Siro ee per dat 4 $i nea wulo o me nese prin cre di dina @ Tit ind ita a etn 7 SE wee gen a r ae a ; tuo it ein ta re ti iieetotd’a uu unaa_dou vu ce ween oe _s a eee aw alse = = = 7 Ma FiireeTa a taim si Fiimturgi SP it in wo Iu Duwh ry —— ee eS eee S27 = Si a cium sii pu uu rea gi in veci ve ee ci i ior aa es = on ae mi in yg Nee ee a ee a Christo se ce la ce cu pa ti ma ta al in tu ne cat 86 re Og eee ee Se q ar le si cu lu mina in vi eri ta Je al lu minat to a te pri Seto See ee et eek es, = = at imeg te can ta reandstraceade sé ra iu bi tora le de oa a aameni se eee y ME vi re Tata lut gi Fiiu Im gi Si in tu lar Duh a r — — y uw acum gi pa rureasiin ye ci ve cilora min Z 4 ov Echul & Va jo we Meet See Gee Domne stri ga a tam ci tre tinea uu uo di i més aouiau mn hee fe eet udi ma Déa a amne D6 mnestri ga a tam citre ti inea uu a a ee we we ne eee SB Le FE ze - = —— u gi més ia a min te glaa saul ru u gi ciu uni me ee Ag ween a we eee arene gad ie OE q — wk Ge a — oo. le cand striigedtre tii i i ine aouiui ou di imse wee ee eee 6 — * x Dé6aaa mnee < Ret eb Es Sa se indrep te e zera gi cia neaamea “ ca ta mi ia t tn na Ser ese te em SS Se ta ri di ca ream! { i ni lor mee e e le e ert os \ — * x di 2 Do aaa mnee ee ee Se th 1 Se ee => oN RST Craci ta a lecelfici to re de vii iaa_a a fi ne in ce meee ewe 2 ee SS Ee on ee SS wo a a tat in chi nin dune Christé a se Daunmne dee eu un ie tn z So me hh SS ng ee sot a sete vi @ reate ceade a tre jaa cA prin ti_in sa al me Se en eS es ee ee, = = in no it fi rea o me né asi —= si su i rea la ce erurinél a a r& ta a at noo Ao ete wht Sh > 7 —— *~ © 0 ub gu urbun gi iu wubi tor de 6a aa ment Ne a a ee et => Mi rire Ta a thal gi Fi iv a lu gi Sint im tu un lu SS == al u ui Duh mets 2s a ne = Si acum gi pu u mu rea gi in ve ci vee ci lo aor a = n — a a amin OB eee Se ee ee Tx . — = = Do mne su indu te pre cra ce ble ste mul no os tru cel stra mo gese eB Ne ee ee et ee gs lalperdut si pogo rindute fn Yad pre le gaa fil cel din véc ial li be rat ee en en ee oe See ee Fe eee 2 = ne stri ci ciu ne da ru ind né mu lui o meneescpentru a cé sta can ee A = tand m& rim scn la veata cea f& c& t6 re de vi ia ta man tui — & 16 are —s8— a ie Se ee, ee eee 6 ME yi . ~—Ss Ma ori re Ta ta lui si Fi iu Jui si Sfi in tu lutDuh Nn ee ee 6 —_— xX Sia cum gsi pu ra rea sim ve ci ve cilor a min Echul Lat. @ Pa ~~ — Shee ee ee on GR — ; = 4 Do” aamne stri ga attamcitre tinea uu dm %Tauu 2 cSn = > <4 = ees SS i Se 2 s ln = ra 4 = = = u di ii mé Dé a amne D6 mne stri ga tamcatre tinea uu SRS ik SS ee 2 Se St Sa § — oe 3 emigre \Fa> a di ma % ja a mi iinte gla a sul ru u gicuunil mee ele Ses ee BE gs Me ek = : go> aed a cand strig c& tre tii i ne a ui di mé Dé a amne — 5 << = Se eS Se ae See re Sa se in drep te ze Tu gif cm u u nea a amea ! ca ta me tear ery ng Fie cee oe —— ond — ——— q ——S mt ia it itmnaai i i iim teaa aa tx ra di carea cos ree he SSS ye SR ENS Set mil ni i lorme ee le % je e ert fa de sea aara 4 § BOSS i Nn u di mé Do a” a aamne wh = es ——S— 7: — — ee, q Sv Ko > ‘ — * Prin cin sti ti crm cea ta Chri sté a aa se pre di ia a vo 28 ee =: Neem See wee ee _ unl laatm a uaa sii i ima ” gi pin in vi ce e a SR ee er. = n — rea_ta boo ol dul p& caaa tu lui ‘la a a @ al tt 7 impit SO meee 2 et ae 2 =a => 3 gi nél min tu it prenotdin po o or fi le moo or ti % ma ri soe 2 > nF ; oe F> mena mu tepre ti ne u a nu leenis cut Seen See SE > ween ek. woot, Marii i re Taa ta lof gi Fi iu olol si Sit im tu aulu wut Duht FEO. = eG Bwoe . I —9— z aeak eee Net Se 2 2 SE 2 et on SS — 4 Si acum si pun ru reagiin ve cii vee ci lo oor a a amin ef Ke. =a > en Se 2 ee 5 —— = <> Pre ti i ne Min tu i to orui Christos cel ce télin tru pat side ce wee ee eS ak ee ~~ oe — S* nu tél des par {it in gla suri de can {ati temarim "ca cra cea si mor teaat ru en tee ee LE = y pri mit pen tu né mul noostraca Doom nulceliu bi_tor de oa a meni Rent ee a 3 SE = = =F —~ = priidand por fi ie ia duiui a tre iadi al in vi ia aatmtntu ind su fle te aes le n6 6as tre —_— Ss ~ ween eS ee Stk MS ite Ta ti lut si Fiiu tut si Sfin tu lof Duh eS erg a pu ru rea giin veci ve ci lor a min 2 a Echul Lat. 2 » oy ae — — = Ste ee ee rs Se weet eS Doa a amnestrigatamcitre ti meau di me a uuu uo di ii me = 7 e SEs Tee ne + SS ee mé Déoa ‘aa a mne Dé mne stri ga tam ci tre tine au di mé ia a » 2 a =~. Se Fe Ns SS = = = — — mi i inte gla asuulru a gi ciu unii mee e e le cand strigcatreti Se we She ees 8 i ine 'a u wan diiméDoa a mnec te ee eS og 2 Sc Se & ; Sa se indrep te ze ro gi ciu nea amea ca timi t ia 1 {in na nee» 2 Se eS oe = my ri di ca rea milnilor mee e e e le jert Ss fades a ara a u uuuu qiiméD6a a mmne ff ™ nn RE —10— OE © —_ —— 5 aa me Se ee > eth we SY et SB SE <= = Bim in ta av wu cea tea a ai < X nd Chri st6 se a supra a ia duu tut pres 1 we ee eet eee a te eS 4 = it ca pre cel ce ge dea in tra in_tu ne recul moo 0 © or = 7 sh we sere tn ar a ap Soe 8 Ea ae et, Sm Te ee a ao a —_ ti esiimpre u uw unicuti i i me ca re le e > TLE ~ & = = ER SFE SR eee ee SS a ee eesti in tu moo ori li i i ber cel ce is_vo (a din a = 5 = wee a eee ee Se ee 2 eS => = —- Iuumi naa ta ‘a tot pu ter niceMin ta iito rau le milu co >i i ee => Sif in tu uula u uj Duh Nee a 2 ee SE 2 Se S . ane ae i acum si pu ro urea gi inve cil ve e ci loo or a a amin ne a = fo - intu i to ru le inge rio la u da sSose a a en ee ee ee — se _ > ee & Doaa a amne D6mnestrigatamcitte i ine a a u di mé —— eet wo ee SENS Som mete => = — ia a min te gla asulra u u u gicin ni mee e e le cand strig wR ah at SE SR Sh he = be cite Tiimea uu uu dii i mé € Déa aamne Wee ee een eg Se eee Sa (se tndrep te e ze ru giciu neaamea ca ti mi T ft tia tn na < = Re mooo o or ti si a luminatneaa mul o 0 o me ee nes¢ cu wee a ~ i 2 a a a tS cei fa ra de truw pu ee stri gina zi di to raule si mintu i tora ai ae ee co See no ostruam& riire ti i i 5 e = 2 5 Se eee ah. ae ME “Wea a tk Aloisi Fi imo lu @ uo si Si m tm uul ——— yr u ui Duh — ee wee, show = = ; wp Si a cum si pumuureagiin ve © ee ci ve ci lo oora a amin ne =x > a In vi ia taidinmormintMaan tu i to ral lu u mi siimpre u na -— — ee ee POS ee, aiscu lat pre 6 meni cu tru pul t& DO aamne ma ri ire fi i e ee => o Mi vi re Ta ta si Fi iu tot si. Sif in tu tol Duh ee ee Se ee => o Sia cum gi pururea gi inveci ve ci lora min Be og me TOR —12— mo 3B Echul Lat. & Ni. = = = ee MAH et s é se Do mne siti ga tamcitre finea uuu di i mé _ a wudimes wet SS op en a wee, on, => 7 t Sa Doa a amne D6 amnestri gatamcitre ti i i nea u qi 2 a < _— Se, ae ee — eee ee i » zg = — F 2 i mé ja a i iinte glaasuulru u ga ciu nif_mee e ele a a — A si BFS Dro ee & See meee e ele * jeert fa desea a a ra Soya Q i me & Doa a ame - Neen eee ee es 2 eS Se ee ee Can ta re de seaa ra gi sluj bi cu vintta t6 a are ti e Chri s6 ase ogg WS y eS > et aa oh ‘i : oe aaaa duu uucem ” ci bine al vo it ane mi in ipree shi sls 7S oe no ol prin i invi e e ere ai oi hoe dione aiaiiien ame > See e DE 2 eS ——s Mari ree Taa ti a 2 int gi Min Inu of gi Sfi ==> u ul a a ee See antigens At “Ss Sr toy Si acam gi ipnuu mu urea gi in veci vee ci loo oor SS y eee oh aaa amin in tuuulu Senet nw See eee Se. 2 2 > 2 Su i tuterprecruce I i su se cel ce tél pogo rit din cer ve ni tal 4 a Qe ja méarte vi iafacea fi rade mor te ca tre celdintruin tu ne e rec Ren e.g Se he te hosel z = Ze in lu minaceaa de va ra ta ca tre cel ci duff! in vi e rea tutu lor ee eer Ce en la ce esti Iu mii naaarea gi Mm tu i to rulnoostru mi ri °° » : ; om ire fi e ee ee es ee Y M. => a Ma ri re Ya télut si Fiiului gi Sft in tu lm Duh LS y ee ee TG 2 ee ee = Se {in ve cil ve ci lor amin Sia cum si pu ru rea si INCEPUTUL MANECARII Prescurtate dup& Anthologia de Buzéi. de N, IONESCU Echul 3 Di, ats ei cs pee ee es 2 SE Se te a dee si cu a dee e vé rm aa at a liu dapreTrei ii Mase en eee = 2, = mea cea mal pre sus de Du mnee de “Titi re “ prea tal cel fi rd dein a wee. wASE SS Oe ce putgia a a t6 te Iu uucra to 00 or pre Cu vin tul cel im Smee l WS ee ee ee ee eS ¢ = _— pre uuu uw unt ff ride in cee put ca re ledinTa a tl mal an ee he eS St na in te devecl fa ra strict clu ne saa ni & sen unt gi ii i pre shi Tin tau a Duh” ce ol cedinTaa “aa til fi ride @aanl st pur ceeee dee Z Cf See ERA 0 PTE, s al —-u— et 2 = a ee Se er i nar , ey Ca dee si cu a de ee va ra aa at a temari pre ti i ine Noe Se ee Se ee wee i> =| Du mnedeticu vi in tul “* de carele si titi co ga a zi si si cutremu | wow 28 ce SR co mre Se Fe te ee uma he mo viii i imi ii i gi te ma rese pu te e ri ile = — —_ u et We Se ee ee SSS ce e © resci” pre celceain vi iaatatre e e ia di ili di a4 Tae ee See ee - a ae => iin mo 9 or mint pre Chri sios da ti to o ruu ul de e e vi WS TERRE “Sz jaa a f& cu fri c& ska) m&a rim 5 5 epeh oc Se ee SS a ee ee ES a= Si ia ou da dmtofi cums’ ca vi ne ini Du uumne de ee wee re ee SE a ee en = zo => ef cu cin ta _ari Du umine de e esti ~* Ta a tal si preFiu i Boe wad. K we wn ASL ee Lb ek 2 ee SR in uu ul si i ipree Duu huul ce elDumne de e escstd pi ni (eS 2 wees Ese ree 6 ete = = salads LS ii ia ceaain tre e @ el yy¥po oo staa a a suri pre 0 we SSE Bt im pit a ra fi i i e gi Domniiii ee ee ee ot lg“ et avn ges at we neh PS = —= Pre ca rea o Ja_uda tof pimmteeee mii i i $i o maresc pu te & eae eee BR a ee Se rii lee e ce e restt > pre ceade toff credin cioo si in chi naa — ee Wr 6 — = rs oN Se aa ta 844 u niimeacea a adu preefi ii ii iinfa eee > ah Se we Se Shel 6 pre cea intree ey ypo staaaa su url nan ate Nets eS 2a 2 FA SS Do mné sca in ce pito rie pre ste he ee ru vi i iim! si Dummne de a u os Ra ee ELS an ee ee Se a g oo ae ia sci std pinii i iie fa rade ase mi na aa re pre ste s: TGR —~— 15 — <3 ereR or we = SS se ee ra fi i iim tre {7 meaceanedespir {i i i_t’ a 44 T in SSE Ee > 2 ee SR : = u uu niii i i me ce iace e est u_pi a aa dee e & = Ses = . Spree tee va tr Du mne de ia scastia & pl mii ie pre ti ne tee r= 56 ma 4 ri im . wn 2h whe ee wn ne ee ee ew Se eee, = = = => Ta ta lui ce lui firain ce put si Du au mnede e e ed cu yin tulul i Sek si ee Ne En ee 8 ce Jul tm pre u né iM ridein ce e put” si duuhulul maa ain eee eee ee eee A nag ae —— — chi i i in_ fi in {a cea ne despar{ii i iit’ uuu na aa wee ee SLES LE ag Ses > SM im pree u uu naaa a ta u ni meaceaa intre it nu uma oh R awe (eS ee hehe 2 6 ra a fa cu la u de si ooma’a ri im : + » Sh oe = ee TS = => = Fur ge rile ta a le ce lecu ra zestrilu cf t6aa te ee e strilu =f ry - en ee ee SLE a. gp Se ; ¢ — r= ce stele mie Dumnedee e ee uuu u le” celaceestiintru s oa = eS = Ee ee a Set > Se > Ft Se = yy postaaaa suuuuri a to oot Iu crid & too o 0 0 AM eS og Ce eS mu uu le“ si caa si Ama a rata m&riril ta aa le ce e el SLT gg ee ee oa — — a . - nee ea proopi ii_ eee ete lu mi na ti a si pur ok a ak — en he ee Sn lee 6 = = ; - = § ti to rede e lu mii i wu si neschimbaaaa ta 4 Re eS ER 2 ES D. < . —_— 2.7? le" ca re le si tn frico sa a z& sisi cu tremurihe ra vii i 1 DAS > 2 = nM 2 — 5 i si tl maresco o stileim ge restl ” pre cel ce din fecioaré ao wee Ths ch. wee, CE es he spuus sa aa in tru uu pat" preChri sto oos da ta to uo a oi wn won eS SS eel lee 6 a a a dele evi iaa a ff cu fick saal mid oni im “io eS =i SG te ees se SE Se = Din mo orfi védind pre Fi ijul 18 & & ipreacu ra aa tiFecioaa a 2 = as Le FR eee ee we wth See te eee, => = a ari invi iat cu ca vi in {a Du mne e de jaaa sch & & de bu cu 5 = Sw Es ei Rsk. ee f ae ee 2 = roi i e ne spauu si GT aalo uu meaa a sia aa uuumplat * See a en eS pn ee => See prea ce elama ri i in dul si pre fi ii mee ma & & ri i in du ie Ct unteeee * TROPARELE GLASURILOR §I ALE NASCETOARET Echul £ Pa de N. IONESCU Neeser SECs 2 ss Dau ime det e ste Do muul gi s’a a ratat no ui “bi ne este cu vin tatcel — 2 sss tee n 7 ce vi ne tn tru nu mele Do omnuu lu a ee th > = Pia tra fi ind pe cet Iu 1 tade ji dovisi o sta si stre ju iindprea cu ee ee GS = a -“— = : * ra attrupultéi in vi ia tal a te iadimin tui to ru le % dara eR eee ee ee tS 7 md lu mivi ia {a pentru aceaastapu te ri le ce rurilorstrigatiie ™ ee eee eee a Re ee et ee dati to ormle dee vi ia t& Ma ri re in vie ri taa le Rn Se et ee Sees Chri sto se © ha HH ire tm p& rh fiel ta le! ma ri replectciunel i tee FS ae ee eK fa le wu mua te iu bi to ru tede 6 ment Nae eer et Se a oa Ga wri il dicand {ie e fecioar& bu uucu r& te “impre u na cu gla ot att ee een sul sa in trupatsta pt nultutulor — intro tine sicrii ul cel Sfint pre cum -—Ww- ne es st ee = = "i 4 a dis dreeptulDavid " a ra& ta tu télmatdes fa ta t&decat cee ru en ee > et ti le ce ta ce al purtatpre fa ca to ruul tét ma ri re lut ce te nee Sn ee i me et BES = Rs = 7” sa =a laglu it intro ti ne mai ri re ce elulce a e egitdinti ne Ne ag ae ee Ferret = => ” = "TS ma ri re ce luicené liberat pre nofprin nasterea ta aa a a >, in 0? Echul Di 5 & a a ee et as ee ee <=->> ss Du mne de e eed e ste Doomnulsi s’a a ra tat no oud — bi ne este ween es 3 8 er er a cu vin tat cel ce vi ne in tra nu me le Do mnu lot Ca a aandté at po go rit la m6 orte ce lace esl vi ia {A cea fara demo SR gg ete tt tS or te atun cea ia dullalomorit custralu ci reaDumnedei i rei — pa Ce ee ee ee et = => sicind alin vi ia at pre celmorti din ce le de de subt t6 te pu teri le ce da ta to ru le de vi ia {a Chri sto se Du mne de ul > oD > ah en hale Best nostrumari i ree fi i ii e e oe os Ra Ss > SS SS ee + => = SS To te ta a aatni le taa le suntmalpresusdecu u get 16 te pré wee eee. SE Le gg = ma ri te m&sci t6 re de Dumne deek ” cu ra fi ia fi indpecet 5 — oN i Ss og eee eee ln i i t& gi fe cio ri iapizi ta * maalca teal cu no scut ne min ee es eg Se et £7 ci né a s& nascdndpre Dumne deucel a devarat ” pre ca relero a gal Re ee OF meet =~ = & si min tu ia sca su fle te le né a stre e e Se oe *% — 18 — f Echul Ga F a ee ee ig te > = = e => Du mne dea e ste Do omnul gis’aara tat no ua 4 bi ne e stecuvin Se cee es eh wo een eee aN os eet = X eee ‘ tat cel ce vi nein tru nuu me Je Do o mnuu Iu wee a et eS ee te i — Sa se ve se I6a sca ce le ce resligi sk se bu ucure ce le pamintesti = cia fa cutbi ra i in ta cu bra a tul sai Doomnul cdl ca atadcumdertea Ree ee + eS = q oS 7 5 . pre mé ar te in ce pétorin vi e ri moor {i lor s’a fa cut din — ~ s ~ To en ee ee eee ho 2 = > _~ \= 3 £ pan te ce le ia duluineais ba vi it prenoigi a datlu mimare mi i i i la eee ee es ee 2 = = D ; ; , Pre tine ce iace al so lit min tu i rea nea amu iui no strute Ja u ee ee es gs De 2 2 eS => = a = a 16 a rede Dumneded fe cioaa rd . c4 cu trupulcelluat din ti ne dam na SO oe ee a 5 = a s ; = q fi inul t@ éa si Du mne de e ul nos truprin cru celu and pa a ti i ma 2 - Qoaic < ne ee ee ee St ee Pe = Serta nea min tu it prenoldinstri c& ciu ne ca un iu bi torde oa a meee e es & => ee en Een £ Sn oo EE eee i Da mne dea e ste Domnul si s’a a ra tat no a bi neeste cu vin — —s ene ee ee eee, 8 tat cel ce vi ne in tru nu me le Domnu lui ek ee we ee a eee eee F hoo Pro po ve du 1 rea tn vi e ri cea lumi nata in fe le gin du o de la — - wee, “> pene, ee me eg Set eee sb ol => 4 = in geruce mi {fe leDomnulm ~” §i le padandtin gu i rea stra mo gi lor s TONG 2 = 19 — wet ee ee eg Se ~ eS 2 - , a po stoli i lor lA Ru wdandusea diis~” je fu i tus’améarteascu Ce Sa eae > ee a : - 4 la tu sx Christos Dumnedet dare ind Iu mi mare mi Ia — we ee et es ee ee Te. = = a! adin vée ascun si side in gernestiu ti "prin tine nd sed to ee = £ re de Du mne deit ce lor de pre pamint s’a a ra tat” Dumneded in tru a ni re Re ee eG eg ee Se Se ee £2 = ne a meste ca ti fn tra pin du se si cru cea de bu na vo e pen tru not Be eer ee we OS lu and prin care tn vi ind pre cel intaizi dit a min to it din mor te sa wth Too 6 flele lend6a swe e Echul Lat. @ —< Ke of ~ a8 . SE i a ees ee Dumne de eu € ste Doomnulsi ii s'a a ra tat no oa bi ne e ste eee = = cu vin tat cel ce vi ii ne mtru nu u me le Do o mnuu lui nn oon P. = — = ~ re cu wi intulcelim pre u nd fa a rade tm ce putcuu ta til gi tome lg ea ee ae cu duhul” ca re le s’a na scut din fe cid a raspremintui rea no a stra, . — wee a ei ee = i ; to P sil 1d u dam cre din cio gil si sa ne in chinam ca bine a vo it ase et ee eee > ee ee 2 GS = => = su i cutra upulpre crou ce gi moérteaarib da gi a scu la pre celmor{i wm ee eee Sk => i a intruma ri tain vi e e rea sa — ~ s SG es 3 eb eee 3 = ~ a Bu cu ra te u sa Do mm tm cea ane um bla a ta bu cu ri_te i wee ea ee ee gg => <= idul gi a cope re min tul ce lor cealé ar gi la tine bu u cu r& —20— we eS ee ee er => SS : a te li ma nul celnevi fo rtt sine e i spi ti i ta de nun ta ee eee = => ce iace al na scut cu trup pre fi c& to rul téi si Du mne detinu lip si a te ra — x eee Seats Rae Tt q : ga pen tru cel ce cin ta gise in chi n& naa ste ril ta a @ eae == § leee ee Echul Lat. % de la ¥y wen ee ee oe er eo SS —— Du mne ete ste Do maul gis’ a ré tat no 00 uA bine este cu vin tat Ne ee et ee Ss oe — = — a cel ce yi nem tru miu mee le Do omntu lot te rile in gerestt la mormintulted ril ai amortit > wee ee oe 2 ee ge 2 OS ” = = * S ~ Ma riia la mormint ck u ti a @ nd preacu rat tra pul téi * prada tal ia a a 5 SSS tte fee SS wets dulne fi i i indis pi tit dedinsul”” in tim pina tat pre e e Fe cid ra zoe tte ss ee SS we eee da mu i ind vi ia (@ ce lace alin vi iatdinmort!Domnema ti 1 re & Sus tii ii ee — t5 ts > Os 2 Sn 2 ee Ce Ia ce ai pu mit mit pre malca ta bi ne cn uu vin ta ti ve ni tal la pa eee SS =o ete ees tee timé prin sfa tul cel de bu und vo e “> stri In ci i ind pre cra ce vrind af eg en ee 2 2 = anaes Sere = = a ii utipre Adam qicénd in gerilor * bu cu ra tivéim pre u ndcumi i Sete eee —— ~~ f a ne cas’a a fla a aatdrah ma cea per du au ta” ce lace e al rin du meee 7 t> = it t6 te cuin te lep ciuunemari re fi i ee a a “ a — Echul gy Ga. == ty wh. 2 eee Sette RS eee ~ Du mne ded e ste Do o mnulgis’aa ri tat no oud bi ne este cu vin f = es > 3 le ee yx = = = ¢ tat cel ce vi inetntru nu ume le Doo mnuu lui en ett tet te oe = = Str ca tal cu cru cea ta mér tea des chi i sal tl ha arullul ra a iul ee = — plan ge rea mi ro no si {elor oaischimbat si a posto li lor a pro po ve ee Se ee => a du i lealporuncit cial in vi iat Chri sté seDumnede u le da ru me ee ee ee et a => = head oy i i iind lumimare mi i lA — a Nas GS et es tk Ca ce ia ce e esti vi stie ri iain vie ri no 6 ste pre cel ce Re se 8 ee yy OO ee St na daj du esc spre ti ine preaa la uda ti —— sc6 tel din gré a a pa si din ee ee et => = & = a di incul gre ga lelor ~ c& tu precel vi no va(f pi ca tulul nascénd ee tree ree ee Sr Se a = min tu i irea’fal in via at ca rea mal na in tede na ste re al fost ee Seen eS “4 =~ ozs - a Fe cidara si in na ste re Fe cid r& gi du pa na ste re ia ras! ai rama SO + = = o_o" =I ee S Treks = as Fe ci6a rh & a & & & Echul Lat & 22 Ni ~ a2 Nee et ets 2 a 3 = 2 ee Se => Du mne gett e ste Do mnul gi s’a a ritaaaat no 0 0 UA bi ne e ste cu a es et see ~ Kp 2 ©; \ > Z vin tat cel ce vi i nein tru nume le e Do mno lu Sa een SS ee icc = SF Din tru tn nal {i me teat po go m itmi lo sti ii ve °” in gto pa re at — ee Rae > ee Ge ee & lu at de trel gi le casine li be rezipreno o ol di in pa a a timi i tT SERo-. aoe % oP wet eS — <~S <> > ce la a ce esti vi ia fagi in vi e rea n6é aas traD6mnema ri iree Sor y tii iie a een ee 2 et = Ce Ja ce pen tru not teal na scut din Fe cid ra gi réstig ni re alribdaaa at Se nn — —— \ 2 32 Sn ae ~ a bu nua le ca re le cu mor tea pre mér te al pra dat si in vie rea Ree, ee ee ee ee eee > = i ; al a ra ta at caunDumnedei nu trece cu ve de rea pre celce “tal zi ae EN ep St ee Ee oe ¢ => di itcuu ma naa ta ara a ti iu bi rea ta de 6 men! Mi lo a en ee ee = = stive pri i me ste preNas ca 6 rea de Dumneded ce iace te-ad ni 22 eu Te ee ee ee ee o we scuutpree ti i ine ca a a res& rd gipentra nolgimin tu e ste Ree ee Ee see => = = min tu i torul no stra pre po po rulceldes na daj da iii i BINE-CUVINTARILE (EVLOGHITARELE) Asedate intocmal cum se cant asti-@) in Episcopia Buzéulul. Comp. de N. IONESCU: 1879 Noembrie 15. Echul § Lat, —X Ke. F ee ee > en eK eg — = = - Bi ne esticu vin tat Dé mnein va {a 4 mé in dreptia ri le ta le ee a ee ee ee 2 2 Se = —— & So bo ral in ge re escs’a mi rat vi dindutepe fi ii ne in tre cet a s0>——$ $e, he iH a5 (ew eee > = 2 ee ES ee mor {i so co tit fi ind si pu te rea mor filstricandMintu i to ru le ~ ee en 2 eee = => ; fm pre u naicu ti nepreA daamradi ciandu — gi din lad pre to o fi li wer x be rin 1 t iindut Te en ee et => Penta ce mi irariprinmi lo sti vi i re ame ste ca(l cu a crémi o we ke ee 2 TO et et => = = a__ ce ni te lor cu vin ta ta fn ge rulcel ce a se du ut la mor mint es mes eee eee ee = cA & Atremi ro no si te ve dell vol gr pasitn fe le e geticd Mantu i —H.. woes eek => to 0 rulatu vi aldinmormint 4 nn e — Fo orte de di mi née ta Si rono si fe le aba ler yat la gro pa Lares we Et > taatin ga in dase 7 Ci inna in tea lor a sti tut in gerulsi a dis a> Sette te SS wrt tt vremea tingu i rijia tre cut mu plan ge(i ci A po sto li lor spa nef in se Ea = q vi e e erea ReGen — ee Mi rono si te le fe metcami ruriviind la gro pa ta Mintui to ae = x Non er eS eee som ru ‘ps ad plans? ia ra in ge rul cd tre dinse le acu vin tat pen tru cecu cet eee Fo te SS eS mo orfipre cel vitisoco tit 4 cact caunDu mne ge e ei a in vi iat ze ® dinmor mint 4 z Sek, rt a aw wk. Ma" rio i re Tea tm alu gi Fiiu mow gi Shi? mm mu g y rey Reo? HG, BDO. S — 24 — Q Ss Se oe S$ see > => Tn chi na mu ne Ta a_t & lot $i Fi iu tr a ce stun ia si_Du eee Sh Rg WE oy ts sl uuhv luo wt ce ee lu u ulSfint sf iin tee ei Tre e mage ten Eger wet Sk. we ——) = —4 imiin tra o fi i in t& eu se ra fi i ii i_ mi i ifstri i igand aoe ah ai ee sft 1 1 fintsf t tnt sfi tint e e sti Dumne de e eu le eg * Si acum si pu ra rea gi Mveciiveciloramin 7 SSS + et te T Pye di tH to rul de vi ia {@ nf sof Andul Fe cida ra de pa caat me me een ee ee ee ee tet 2 eS preA dam ‘lal li be rat 7 gibu cu ri ia E evelin lo cul in tri st rial et ees Sh eee ee => = da ro it si pre cel ci dutidin vi_ia a a {a la a cee iasl ia indrep tat 4 — ~—— R- ween og cel ce s’a intru pat din i ne eDumne det si i om et eee SS >_——— Al i leuia A li ia ali lv i a ma tirefie Du mne ef deu le % Na ee ee Se FS. 2 ari —_—.> Al li Wuiia A li Wiia A li lu ii ia mari i re fi e Dummne awe = SS te @euu lkeeee TRADUS DIN GRECESTE DE ZAMFIR POPESCU ¢ Echul Fit § Pa. es = we Sh AO coer AN wich eee wearin Mi rire Taati Muu gi Hi i i iwulu ot gii iisf tit in ole wstBis\er 2 =A tu luau Douh - hw a By ep ee = co 7 a. i Ta atiinuisi & a xe e © tt inchi i indm gsi pre Fi i oo REKIo— a a5 — ex 8 . eR we SS 8 oo SIS - iiul sil preaa a ama 4 4 riim a pre prea sfiintu uu ul Duuuh® 6 a Se Ss Somme te ere SS SS n ASS tofldin pre @ uuoundasad al AG u uu da am stoi “a” a and SR KSB —a Se Se & 2S ee s sii i ii gi iit i cana® pré sfi in tha Tre i i ii ime % ee ee —— n = i — ae =" q min tu e egteee ne ee e pre no ool pre e é tof! = & Sees tA Pe ee a ee Se st ao Fy co = —= Sia coumsipu u ura urea “ gi inve eciil veeci ii iloor SEs 8 « a aaa mi in ek Ses wee > ne ne, Pre ma atca ta faa a duu uceem fiji iie in tra ru ga Siow se ey Ga a nepo pooo mua uu wl W adChrist6aa a a se es 8 = Doce Ros See tS eater § Sie pen trurugi ciu a u uuunii i i le eee tdinen0000 008 ° 5 RSs i a en oe See SS gS a in da a tii lee ta alee e bau nu uu lee ca a Sass Bek eee pee a site e mi ri iim pree e ti ii i i ne © ot ve at that a Sane 7 as 8 sel ri it nooo co & di i i i in mooo or mi {int Obdaasaddasaaseaeseeeeeeeeae POLIBLEE TRADUSE DE PARINTELE MACARIE Comp. de DANIIL PROTOPSALTUL Polielet glas al 4 Jf Di . — = f AC ae aes Ss ) \o23 —— = =F 5S = \ bi ii Doo omnut uu aiu ‘Do omnauln u ul A al — 6 — ee es Sh La u udatt nu mee lee Do mnuu < == = uuo “Ra bii muii iia “ He Pee ~ & SSeS 8 Se So he et Ce” er cee staat inca saaaDo mnuu lu“ incor tii lee Ss et ee ey ee caa a aaselDumnede e uu ul u ul nooo ostua u uu uu u <2 Mies = wie a SSI ok = —~=> Tm 1 oe aes hi Te Ce S ene HT eee sp BE Sts La a uu daafipreDo o oomnul® ca ee e eestebuunun Do pieeieyae Ne ea we KC A Sat eel SSS Sess SSCS < — — 3 =e) a: oommuuuuun uuua uuuHtlAl i uuui i i i ea 5,2 = ty = ans SSeys8.s_ sth. Caantaa aa a acintaafi™ numele Im uuich # A ee ste e e bu — — 2 8 3 SSeS ~S £ uuuouuun uu unu on™ Alli ly uuu tii i ea Beers esi cs § Sec os SR Ss y ase Sse th Ca pre Ta acoh ga a a aaia a aa lee ees Wu s, sk ee ee ee _- wo = aS Pee og Re SS uu iiis Do o ommu ud uuuuuuoun 7 vod fs oe a wee ates. eet Sse ben 8 uuucuugd “Al uuuu i i ia *™ s Pre I sraa il spre mo oooogte ni ii i reee e lu u ui * Sere: Sei = em e meg Se § Senne ete Se iii iii diiaii ii i fiiiii iQ Sa eYSR ee 5 SSswse hewn lu uuvii ii ea 7 a Sy ee SS = So Ca Sei aaa aamcuu no o oscut*® ciie stemaaa reee e 97 Wyn og StS 5 wep Se eS SS a, a Tn 4 a cam Do o omnu™ uuuu v uauuuduou Aa iii lu went u i iviia i u SR ek. ae a a Sn Fs o—— ~ as SS Si Domnuul no o ostrupre ste too fl_Duu mnee de ee i i ii Sis p Hee ees ii iviiii tii # Wal Wi iia i Tia, & Teele uu. tj eae eS Toa te a Ite avrutDoomnula a aa fii & Acuut I 1 tin a py ween A sj coo * gi iipree ee 2 SSeS ee aI SO ee ee I fait aan gi mn tr toa a tee e * a ditines uw uuri i i te gy Sr POS eee riety ane eeeeeeeeeeeeeea wSles— shiek aa iii wouiitia & ee ee Cer ee ee ee ee —— = —s —> Ra di ca aand noon de lama a aar gi nea a apd mi in tu a Sh eg SS ee SS a la uu ua au uu wuuuuuuua41a~a << > = = ti - wees p Stes eee uuu iu Xvaii i wu i iia ™ & 52 = srr Re F — = & uu u ul gee rii le spreploaaaee e leaaaifi a acu uu > a a Jc, ma < I Ss yp See => = —s ¢ auu uu unuuunaout A Iii lm uviiia & ae ma — WS ES g a 2 SSS 5 ose Cece Soa_a aate® vit ttmmtmun ii le dinvi sti an Fe ee Sr ere a ee SSS Se ao id e ti iile esaaalee eee ee e eee e = E =a ee 8 SE e e Aal lit i tMuui i 3p a — 28 — a _ a ~ Fe Go Se 3g Se se ts Caarele @ a aabiad & tuut™ celenifi nisu te alee gptuu =n itu a 000 me ty 0b 0000 0000 0% Kal hii tuui iia ea a fs z weet y28 4 ee eS ee —— ee eo Tri misai see e mne gi i i i imi nu ot in mi j1o cu u ul tad Ee ee gi ii ipte e e e e eeeeeceeeeee — ee . ne = TS ace ew gs SSS ere it ee eecee™ Kal hii muni iia oe » & & eee | Qt ee. ee eso ~ nea se Tn tu Fa ra aon gi i i intrutoa aate slu gile glu uo u -— = Pd oh = oo ee ee eo Se SN TF Ff wuutduuduouuuguuw Aa fii wuuii ia rr 2ST SS neamurimuu u uu_ul < ae Ses —-> “Ral ti —_—:eeS—_— ST Ta udisim pes ra af ta aa ASTI ney eek mS CR fi iwoui iia & Ses I Fm eet tO EES Pre Si on impé@ra a a tu wl A mo te e i loo o W < : Sh = =e ee ee a nS Se ere ot <= = RS ; : & 000000 00 o Aa iii wWiii — 29 — of = sa SS es 2 z so ee pre-e Og tm pe re tol Va aa ssa a a nu i alu unuuudu8d eos os oe a een eS LS eee Sr aan gouuuouvuuuvuo wu Aa ii lu uu aaaaaaaaaaaaaaa aaa — Se zoe ay luuu i iia lea da at pa mi tntu ul lo or moe ni, iire* ee ee e 7 f-8 o. = & ee —> — -— =~ — aan eeeeeeee eee Ali WU uuuuiid iia Be Cl i il noo ro o o du uu lu a u — x es . A a 4 4 aaa a a ad Al li Lek Si SS SS SS » lu nuud 7 i a Bas SS & yur Sos ae ee —— — = Doaaaaa aaa ame oa uumee le e ti da ad E ee SS e ste eininveaaaaaa aa aaa aa a aaac A al ii 5 aS ek i wuui iia os Se Ee 2 ee r —~F — shoots wae Si ~ pomeni reaa Ta a tn neam si i fimneaaaaaa aa aa a —— aH < Nee Eh Se * = 7 2 aoa aaaam Aal Hii WMuui iia < ar Fe ee Me eS , 6° ava jude caaDoo o omnulprenor o 0 0 duu u ul siaa zug oT — 30 — re nk peste ett SS Raa aL a 444a48 fal Wi i muu i i ia® ma ee = tn ae te ES Si spre sin uw gi le saaa a lesevaaa aauuumii i ean toe = Vas Se Se gSS2-34 (eS Wolii ii i iii iii i i Wa Wii ma i Sante ok iia ce 8.4 B28. Se — & 5 => I) do oo Wi neaaa a moun ri i i lor ar gint si a wes a lee > SS a a a aaur lu u cruride mi fi ni o meene e eee e eC e esti Al ew Swe weg SSF ESF i lua au ee a SE SPS See ee Se ws == * uuu uu rhe @ & aad gil nu u uuvoor ga & a i war a 3 ge 5 —- > — ——— 2 Fe Se 2 ag For fg iiiii ii Noali wuudu ii iia ™ ween 2 eh 1 8 EF oO oochial si i nu vo or ve edea a aaaa aaaa aaa foc wa Ss Wes SS ae a~S 4 ogee Aral Wii tu iia ee oe ean ee Se 2 8 ee Fe U re echt aa pug vor alana dg i i tii ii 7 Se Se SS ee ont a me ae iii ii Sa Wii mu i ita — a R ~ _v = = ee — ae —-=— SS eee 7 Cid aa muu uve e e estee e Daub wr gau u \eFoe a se eS See SE raaa alo “0000 000000o Aa Hi i mS Sa eee hy luu i_iia j WS ee Ae » — js As ee ce mee naalr ® & & BAA i e e W soe 2 I of PWD> et = 31 — me Ss SS Lees Elsie a cel ce fa aa a aac a a a ceeeastea® a ee tes eh. wet aaaa aa Aa ii i ma i iia a no ee ee = = Si to otf cet a na daj du escspree e ee dit i in oe ee es ic ers Sa eG Se Be te a =, . oe sa “Th ’ ‘ i iii i iii i iii ii Wo Aa iii wu i sii ay == a ee eee Seren: 6 ees = 5 eee Sees. a ——" Caasa uu uul Tii sail bi i neecuvinta a aati & cos Sos wo Nee So = Ee F nS SE as = => pree e Doo o ommu aguu wu uunuuuuu ual Ava EL ee ee Re SRM PCEt dpe caw oe Hi) 2 << Sag & ened cu vin ta a aaaaatipree e Doo o ommu u uuuuudg Seewrelets py sys hai we uoun udu val ii wou i i ia ne SG SF a ee > 3 > eh Ca a aaa sa aaalt lee vii bi i i ne cuvin faa SE ee Sect area = een SS we Ss 2 eee eee 22 > Eras SoS ae I aaaaafl pee e Doo o ommu uu uunuuu u uud (esos x Sstes bah. — —- — — =- & u ud A al lii 8 ee ee Ce etce vé te © emetideDo o omnulBi ne ee cu a uvin ta a afi lou iia eae a < a or "ss Fe SS Se are > pre e e Doo o ommmuuunuu uo ul Aa ii mu peek uiiiia ce w +O nee ee — 92 —— ral ee te Se an ame ae Bi nee eeee ste cu vitn tat Do o omnul di in Si i on % cel ce A - SS w38e eee os loc ee stein Iii e mu ou saa aali i iid i eos = cen we eS SE ok Sen oR ioiim Sal ii wuuai iia POLIBLEAVUL Comp. de PETRU LAMBADARIE, Glas 5 @ Pa. a —5 Se Se 2 haiti S—— > ° bii roo bi i i Domnu u lut A aa ii i low azo eee sees Siu =. seb . wiiiiia lauouu daa a ajinume ie ee Do o mnuu wh se Sse sp ee ee SE => A wou daa aaft shu uugipre e Do 00 0 o Sis Ses £ weer eee Sa muuuuou uu uv udal ee ted a uiidia en ee a Cee eeeice e e staaflinca a asaaaaD6 o mnuulu— in cur ti i le ca a sef Dumnede eee e uu lm u ua ut _ noo en eS — —_— ——- Soo Sees geen gS Nh o ostu uuuuudu uuuai)ge Aaa iiilu zoe “ @ ai s S Ae ee f_ ak wee ee e SLES 2S eS La u daafipreDoo o o oomnul cid e e estee e buu Vy Boo? ssSies sh. eee Avaa ii mouiiadia © . an he en lS Se eS Ca a an _taaa a actin taatl * nu u uume le e ai SS eS a Doo o_ommuu u_ououuiubu wuuowudu ds dl aR “=i Lashes yg ii i luuui iia een ee ma ee Sie Pref sra i ilspremoste mire lu ou i fe tetera yc © a = a ii ii ig Aaa iitmuuii iia Sf wm A AS & SSeS Sie SS ee a Sey i Cx a ec cd aaaamenun no ooscut ci e steee ma ase 8 Tae ee ticwwiy gg wee reek ee awe e Doo o omuu ua ‘uuu uuuunuua ut Sates ess ales ess. tate upeaeug op ueue ny cl Aaa hii mu 2 ui iia w SSR CE a Sa 8 Sh ee ee 2 > See a q Si i i i i Doo omnulno oo strupresteto off duuu u uumnee = att. — —h Sas g wet SSS g\ees deeceii ii iiii i i iii = wn a ase y eS eS a’ ii i ii Listed aioe ayaa — 34 — s — sth ca si s icin pees Sa eae Nia ttlt geene ten isan ea Re = enema — Toa a aatee ci & a te avruutDooomnuula aa a a WSF Se at ee Beers fa 4 & acuut t ti t m ceer @iipe piamt’ t Yt si = a fit i i Piimt Aaa Hiilmuui iia ~s > = ~ SR CE ele g Mee Se em '™ = 1 itn méaari si in tru toaa tee aa di ii tin cu 2 o eet oe eee s 4 14 ee e € e€ eeeeeeeeee Roa di 0 de la ma <8 deri Be SR et a a ‘ar giiinea pa mt tt { intulu uwuuawuiuu.1u c os so 3 Sa mee Se F eee ek SE DEN 8 * ~ Lad " ga . uuuuuuudu oe tu ot A aoa oii muuai —— a —> iia Gone eee <\ 58 38 = SSS. pees tes Bh a pis S = — Fu ul ge ri ii Je espreplbaa eee leaaa fi & acu ee ee EE g DESEO uounuudvuoundunuvte uw wot 7 A a i a aie @ luuuudila vo< SR eR < ~ — Ce ee ee ee eS SS ee aoe Cel ce sco aa a tee vi t tin tuuuri i i le din vi sti ee ee eh lhl aad ot = —e ua~ —_—_— e ri i iileesaaaa le eeeee e ee et s wRrese res pte sa weeks St. —- —— 1 = _ ¢ ele ee) 1 € 1 e) Pe OG Gere a aj eee li ilu eon — > a eS ee tei eee — 35 — — SH B ee > res lt So Ca arele a a a abi A tuut ' ce lemtaland scu u te a lee ~ - < > =f wen > a 2 eee ae eee 43 3 ; e E gi ip ta lu eae ae sae a dou wuud ano Agee sy Ses Se et g uo uuauat eee ee cae ae See ee we te ee SS gE —_ x De ta ompa ni & la do 0 0 0 o_bil to 000 0 o 000 Rr ce pS - Sa ete eS SS pn SSS NS ee eae ~ ces tae A Pe a ooovvy 0 0 vo A aa Bed = aire = eS . SF Ss ee ee sa — — 4. = Tr miii isa se e ee mne si ii mii nuum tm mi ah otek Se > SXF Egos! jlo oocnlta Ee giii ple e ce © @ © eee we Fee = 35 Ss. 7 e eeeece & e Zr B uunku wuuuaoe va ask <5 asish sek. Aaa Hii maui . 5 =o eae Ree ee ee = ee a Ca~ a tee le e a aa bi A tut neaaa muuunt muud u alte ee nd eee ae en ee ee en Siem Si => => = eeeee eeeeeeeeeee @€ ee eeee € € es wwe =i Pe (ase y Sts Stes 7 i YT iia uuciiis Timpa ma aaflta aaa aa me a og eet gg ee hes alalaa a aaaaa Ta a aaai™ Aaa li HS ee ¢ sage ore — 36 — me Be sg GS we Pre Siion © imp’ Taa a aa tol SS yg pests bie =r = es — Si pree Og “mpi Ta aa aa tuul Vaa a saaanu ou ln aay Sel, yy Soe ewe ES uuu u wuu uo uuu Si” tor a a tee’ impa ra fi ii if i ee lum Ha wee ep ee ks BS EE z es aang a a2 a a a a aa aa aaa aaan Aaa Ce ee Wii wuui a wos 2S SEAS eh hee wee Si777i i fea a aad ca atpamin tuul lo or wee nil i < 2 ose B Sap eS Se OS ee eceee e @€ eee cee e e —— , os 1 lWuuli ii a Et ee Mo ste ni ii reelut I sra i iiiilpo o o poo o m uulu Z8 Soe Se St % SS Dulsi @ 7a a Raa a a Wea dak a ad Aaa wan Ken See te Ste x se q Kili muui iia sets ss s ee Se ES Doo a aa a a mne* nu mee le ec e tii e eee e e stee = ees eee eae > ——>" SW > =e oe oe SE ee et et ee eect ifinya aaaaaaaaa aaa aaa A a a co a 28S Se ee aot input eaen RDO. Eso eee a —— ju de ca a a Do 00 00 0 omnul pre po oa po ru ul aa 4 &@ & &@ A 44k AAG a A BD ee x = ona a Aaa Hii muni iia on ne ES 3 — oie 4 ie Si spre su u uu gi ii le esa aaale se va ou mi li i me en ee a SS he Sey + we Pee. le + Gili i i i i Gitiiiiiii Aaa iii Po ic & 1 Sa he oe Se & nea a aamunri i i looor con rw Sen ee Ce eee ee Fe SS = s lu u_u cruride mi ii ni o o &\ = ai 2k - SS (es she ark. ome e ene eee e ee e eetiAaa li i wu ST ees a ui iia LP. = = = Fo 4 ve ee ee —_—I—— — eh = eee CBF SAS § Se uu uuuu uurk & & aad gi nu u voorgriai i i ee a og on oo iii ii ii A-a_lii i muui iia SES FS Bs es 3h eS e Oime = © 00009 o chiaa aad §i nu u voor vee dea a a A = Saa8 : JL ae ae ae ae ee ae ae SF en, ae ee ee re, eS 5g OS ee eae a lo 0 0 0 000 0 0 000 00000 0000 00 or mo ah = —a = ESSE SS ee g A aa li ii Wuai iia Ys 9 Rae ee eS A se e ee meeneaalor si fi ie ee ce ei cee fa aac a a = = < nen ge ee si gS asa cee aaa aA aaaaaaa a aaa a 5 < tee. < a ee ee. C cee beeen a a aia hii muni iia Looe £ oo& s — -— See we Se ee — le Sis gt aE Si i i i too o of cel ce sina daj du e eescspree e ~ x eof oc ee a so th Sg ea See sil fi fii i i Pai Piiii a Aaa cn < — Se 2 SS a i mMuui iia en ee aT = —-s St CY saa lul T sra a il bi necuvin ta afipree Doo o oomnu se oe SS <_ oe Sy HSS yy te SS SS uuu uuu uuuuuud Aaa Hii la woe i a uiiiia - ee oe FES ee Ss Ce a saalut A a aron™ Bine cu uu vi ft in ta aati ee ee uuuuuda?® pree ee Doo 0 ommuuuu uuuiu8ea Nee ey < Sree ree og Aaa ii i Wuuu iia Ca” a a asalul Lee vi Bi ne cuuuvt ft tn ta aaflpree e (oF SR ee og emt sg GS Seana feo j Doo o ommuuu vuu uo au tuo a (wes —eh. wn. hii Wwoui a ee oe foe =! ate = Bi nee ste cu viin tat Do omnuuul di i in Si i on cel ce lh & woo se = co tn Sows wn Sn 2 ow Se 8 LS ne = — — cue eestee i t mlii (olde wre seprtle Us Use geese aye lineeieeees| aT eeme eh » me Bes i. we ie eee tiane ge mee inet eee ee eho BL se Mi wioiv i re Ta té Alsi Mi iuu lt gi Sf it tm uu uo eres 2 Jau u ul Duh « Si_ a cu uum gi pu ru ureaa a gin ve ci veee ci i i eee St n ee nn ee ee _ ee ay & SS ees ee lo oor a a —— ee 7 => = ry Im pa mi ‘tea a a a aask f A AM prea @ a aaa Wh Sethe ee NS 5 = eS a 8 AAA wn dun da a_a preald AA uu dada aa sek at =e aes k Se aaa ath Aaa “Md © gj deaa a a aaa cee ee = = — e e ee lo or des mi & a a ads fa) duu iin “in —0— 4 5 Se eg oe thE FAA ELE cea aa su in cea suul cee el 1 i iin fei i ast A we J i iico 00 0 ce e elin fri cosaaa@ana aaa at al = seh ge ee Se o ost vii aaa laa — Ce eat = x wy lut er Serer iets diveey ieee] emit iees ieee oui teipeel eee eten iter eee iene = = er a Se We FS eS : : ; ii iiiiiai i i iial oo si in < L x sh — - alo di ii ili es is ba ve Aen ee 3 ~~ Sees we ee ee ee ene me ~ pee rH gE isbia A ve e e eglee ema 44 4 aa aaa aaa weet =" aa a tg crag oS ae) aire ttaee eae ae POLIBLEU Compositie de PETRU LAMBADARIE. Glas 7. Zo, y ae SS Seg Se o obi Domnuu WwuaadAl Ho i Wuu iiiia + an ees ee en Sj Se > uuu daa aalinume ee lee e e Do comm uuu " = — in cur ti i le ca aa si Dumnedee ee wun Toa no TONG AGO Se ii on = alpen est Eo ee Sit oositauu ui u_o wu ua” Al ti ly uuu iidia ee eI LS . en LS SES le 2 Wl ey = "on = La a uu u daatipree e Dooo mnuul cha dae ste bun ai = St ——SS = — u Deoo 0 omnuu uou unui iuuwuudye a au ual oR oe s Se Se eee oh Ab Ho iu uuu i iii a we See Bret ee Git in ta aaaia = aaact i inta nu ou uo ou iu me 5 ze tb © — ee Se SS oe = le e lu oul cia & eee ste ee buu uu uu une = ee ee Sy ee z + oy oe aq ow uu uuu Moti m uuu ii iia we set ewe 8 Ca a a pee 1 i a aa cooov gaaaa a ales Muui i Sie eS 5 fe a . aw k ig Dooompuu uuu uuuniu val Ablilu uuu iii a ee Pre I sraa i il spre e mo gle miireluuu ud ii on << en ee ye Se eS es Se =z Ab li luo ouuu iiiia er ete oe fern Ss i — (hos Ca A & eeel_a aa a aamcuuuno oo scuut ” cd e este wets 228 eh SPAS a ree e Doooo ommuuuu una uaauu uu oR ens 7 a “ao Al i lu uuu iiiia Gs ee we Fae tg te Se Se ee —— Si Do omnuuinoo o struupreste to off Duuu u uumncede ee i Sanh SPAS x ashe s\n iteiigemeinieat ip pete ieee ine) Ablilu uuu i = Toa te ci i te a vra uutDomnuuul a a fia cuut i —— a i a = Sones pone eee aS Bh ee EE Sr —- ez = eS Ii iin miaari®™ sitmtrutoaaa a teee a ditncuri ¢ Ra a adii ii ct td nooon de la mar giinea pi mii ~ ete eye ice Se lS —— Sh" OS SS Ss Iuuuudau uuu all Alli lu uuu iiiia fo. 2 & . 2. OR OR eS Seje een, Sy SS = 2 = = Fu uulge ri i i le spreee pla a a ae lea a a ren og ees See te zee f{ a@ acu “uu uuuut uuu vuo ont A i eteR oye Steere it — ae ca ww lYouuu ii iia SAE OF 4 = oe a ee es SEF gS = zs Cel ce soma a tev’ 1 ttm t nm i i le ee ene Fw * CI | . ‘ tee = oh aa visti eri i i> lee “sa aa le: eeeee eeee = = eSF eye oe hy “mE. — = = els cme mcm cmmae, Alli Muuuu iiiia Sones eee 2 See + Be Ca reele e e aa bia tuut ce len & niascuu tea le Sa a ee a ee E g i iipu Yuu uul™ = 2 woes a uu uuu uuuud4oe ee Fe SEES uudcuuo a Al li lwuuuu i Yoe3k © < - Nae BE Se ee £ DBShevyv De la compl mia laa a dobiitoo o o 0 ° <8 a8 — oe ee Ti i iGimisi — are ‘ q ri i iimi i i sa a ase ee mne e gi i mi i inuni = < Zz er ae ee cee < = wet alee RS eth se 4g err tn mij loo cuul ti ai E giiptee e e e e eee ee voi = & so ~ ee Se Bh ee Sz — eeeee e eee eee eee e Alli lu uu alee oe ui iii ia So ee ae Gee ae eee oo Ge ee eS ay torres = = 5 = w=F In truFa ra aon §i in tru toaa te su gi lee ln uuuu a > vei - meer zg SS z Sr — so —i a uuuu wi Alli la uuu ii fe a = < xs Sere NSS se SSS gs a a aa re le a ba’ taut 7 neamurimu u uuu al te e ae Sa SE ey eee it SSE —— IS eee e eee e e Alli MW uuu iii ia ~~ + ns & wa ae SS gp ere ES pt 5 ate = i i aaiuu ci is fm pi ra aaafl ta aa aaa woe SoS £ wee ee eee ee a aaa a a aaa aaadaaaaaa ai Al li Sorat = Se z aera oe fo uuu ii - a LS. 2 Bn = = 7 . > Pre Si ion f im pi ra 2 a a atul Aa moore i fo A ~ cs = RIS Sgt Sg SS gp ee > = NSS qe i lo oor 0 000 ooo o 0 000 o 0 Oo < a ee oye ce Se a ee = op me ee oy 000 00 or Alli Wuuuu iii ia enaee esi 5 oe = a nt et Se ee SS 2 ee YF Si pre e O ogim pi raaa tuul ‘De — 4 —_ a5 Beene ye oe wee Fate y pe Fe eee SLE = = ww _ Tio uaduu4é uuiuu ol Al li luunud iiii 3S oh 2st mo, Beh pe ee SRS SE + es a Si” toa a a teetm pa ra fi ii i le e lWwWHanaaa i pore pe ee we ees —a sie ee ie eo Ss i a aaaaaaaaa aa aa an Al li In oo uu ii Si lea dat pia & mitntul lo or mo o ste niiiire e ee e < ee Sse eee wn SS gn ep Se SEE fe oe ° = —s> 5 ee Si po me ni i reaa a taaa a “i i i m neaa a am gi i < ~ < = < > weep SS ee eS pg ae ee 7 dip TSS i 4 1 fnnea aaad@aaaaaaaaam Alli Wu eS S 5 5 > a aju ude ca Doo omnul pre no To du ul s& en ee ee —> wy aa Basak aaa a a AL oi Bmp. - cy SG > > Se SS gp ee i nee . x eee x Si spresia uu gile saa a le@sevaumiifi i ii i wei eee Foe eee ee eet SES = = a —< ii ii i iii i ii i i i Al li luuu wude pe is yz Sa Set Se 1 ido o it nea a mu ri i lor ar gi iint si ii aaa foe aii (eS x Sees Ee Se ‘oy — — — i fini o oo me e e ne eee = ew SR yee Foe ele SS eeee ee ec e eee cet AL Muu oun ii woh a ak o —— = ee. LF eae ee 2 = = gh - —_! _—*. 43 . Ju mk A a ad @iiim uu U voor gaa aii i ~ SA ey ee SS Set ES SE hoa ee LS plii id i @ iii Ti Alli Wwuuw vu ii —~ SS Y nuu voor ve eee eee aaadaa ee es ee Shu er ererarr art Alli lauuuun ii i iia AE ates p RB. Hiss U ree eee e ech! aad si nu u voor au uud4 (Wee EP tei gp giiji iiiiiiiiiii di ii’ MH Wu = Ness aS Serene == uouuu ii iia = Ei ee ee eS Se 2 Cian ce ec e¢ slee e Duuub 11 to guua ra 000 00000 090 0 00000 Ali mua ou eSUSESS5— Oy oe iia —64— a SS (ES Ss Se a ees TS == & aseeee meee neaa lor si fi i i e cet ce fa a ee ee re ae Sh SSW FE op me eee 7s —s —s = q = a oaaac aaa cee e e stea *a GQ RORGEh O86 S << SR & See ee Nee ne Ne ae wy 7 a = oy aaaaaa Alli Wuu uuu iiiia ae ee = Rok Fes heen en eee 2 SL SESE to o off cclcesi ni dij du e eesc spree e di f Re ee eee SES 2g Se Ae Te ALT con . fing Si iG iii ii ii AK mu uuu — z — = oo iiida teen, > 2 See Fe Ror Caa saat uw saa il Bi ne cu vintaafl pree e ae eS uuuuuuuu wal At lua = ow -_ SA a ES Caaa sa lui A aaron Bine cuvintaall pree e Do o 0 en g we Sp Sets ES o omu® ud auuu u41ud uuuuu ud Al = t= ae Ass & gee Tomuytal eal too o a — Cx a “aa sa It Le e vi Sop pet eee g DIS oomu* uu uuuu.adu uuuuu uu Al fl hae ae EOE iz —— wr io wun vuoi a ee 2 Fe 4 Ste = = S Caf ce va te me efi de Do oo omnul Bi ne cuvin ta afipreee e ae = > ~ = = ove eRe Oe te SG Dooo omnuu uu uu *uuiuid4 uuuuu ud sk ee | a eee. Se Fn ee ——\s Sy Al li luuuiuuyu iiiiia ttt tee See ht oh Se —_ a Bi ne estecu vin taaatDo oo mnuul din Si i on ce al a in eh Xe g See a lo ca eee egtein 1 i ee mu sa POLIEBLEUL Nate’ Donal, facerea lot ormuz Hartollas tradus dupé cel. oreese de Purintele MACARIE Glas Leghetos 7 =a ee —_—C_ i——= vi A “ht int bu aA li tie ete ieee ipa ler ra as puu (ester Be whos ee be re 7S u un saat i i i nimaa meaa cviitt itid wes Sahu ssh ew Y See itnt bu un buu ui ue cu uu_rd a te tn pa r& tea a Se. 5 hw ee ae Leelee 2 eS sidpreali u da aa {4 4 ma al ca aa Int Christos Du u umnee e e — TT = 5 acnceenns nag Tsao 6 « ‘ . Pi CL COC Sit ities fait te Gi e age ee eei Iucrari le melee { tm pid 4 ra tuu - Vsti = aS eS Ses Ee pee lu ul bow u uu cuuu ma te im para teaaa saaiii Ro eg SSE Eee i inge riilor™ sé ptt ff naa u wu u ovum i ae u i =< - Sg ee £ iii A Ho mu iiiiia 5 5 5 5 wee. 788s a Se Li 1 im bameae e ste e Westiie ® 3 sci too mu lnut Se ee ee a : . = "xX ay Tes z = ceescrii ie dee grab) buu uuu cura a tee = z \ hee ee eh Se leet z a e propo ve du i reaa proo o_ 10 ci loor gima ri i cach mR ac aE ee te = ivrea a pa aa tii ia a ar hi i lo 0 oo000r Ali ws \e yee ce airs & ii set R a & & ee ee Fen — z Sweets = = ik po doo bi itcufrumse eee e feaa a mai ma uultdecat fi i 2h ay < foc oi it ween SEES pg SSS Te oo Lesh 4 7 i oa me ee niii ii loor buu uuiucun u raha te SE AE St Sees A SS Oe = : = R => > fe cioa aaraDumnee de e ea aasch mi reaa si sti pi i ina af ee £ = => a A li luu i iia <5 Sees aay oe eee oe Se eh A 0 awe \a5 £ Var saatuusa aati daar® tm bu uuzee leee taaa ke oes ek SB ee — ee a é bu uucu ra te ne spur ca tine ft fin tii naaata ne_ siri_co ca a bei sete ee ehei or aele ee ee gr SS aa ta A preaa sfi iftin t& & aaaa A ti uuu i ii = £ ja = —— eh Se a SE SF 7 —_ = = Pen trua ceaa a sta teaibinee cuu win ta at Dum ne de e = af £ Loe Se eee te GS ah > > eee = = uuu le tinveaa a a ac bu wucurd te na dej dea ace lor eC! —49— Ses eos on ee ee See wee Se ee een, a ee me > we hk oo = & == ~ - ° de ez naadaj duuu ei i itt gi ce e lor bi zu if a ajuu B25 Se = oo re eee Se =F ~ £ Ns ee £ a toae aa re e ror eee A li lu a lege eet lptaetiiemriaa! he HL hk whet geen — in ci i_ iin gee te cu aar maa taa pre e ste e coa ap \e Sea easel hes i-- wee LOS => os saa ta puute e eer nii cee bu u ucuri tee Wetle tee Et Fk ae eee een eee s\St32 sae ceaa pliini de e e_daar™ cu ti ne e ste e Do 0 oom Ss wet = —> —— we =. —=. 5 > — Wess = > 2 5 > € nuu® gi prin ti i ne ee cu uunoo0o0 00 ol A Reig Sen ee Fe te & v oo... o> luuu i ii a en he ae SE = Ca podon a a beana taa fleu tmmse e jenaa a ata a a £ Se eS oe tie esti tu tn tre fe ¢¢ mel si bi ne cu viin f aate a + meek oe SS — See Soe — — e_ste @ ro du ul pi in tee ce ee lu Datal a a & aa Ali WSR ee B —-S = SS £ luuu i iiiia wt ng eet eee sey In cor den a ana ® Gi bi ne espoo re e ele gilmpa rh fe ce iw 2288 ets —— = a <> eee gte e Bu u u cu r& te e fe e cioarddndisci toa a a redeDu 4 = 2 = > zo ee eee > > eS u mnee e dee ed ce ea ce esi i intrefemelbinecuvin tf a ath Feo = —s A i iw i tii i fa Seah Fe SS bit nde ee feaa giii iidre Sa s — te Pentua de va ia rol * —50 — Boo fen : BR - 8 3. Lt x pats re See pg SE < -—— — . e epta a aaa aaa teaa bu uuu urd & te Mati e Dom wae ele Base. a ee pagnoa a astia tou ta uuror ® Do omanl pu te rijilore e Fos coe ~ 2 aoe wae Stee lish — £ wen een, 2 Se serge ali ates acoe ra eee ste cu ti iiimee ee ee ee e A li wui ii 5 < s seo er ee rg eg Tenn Sn —— B Pen tra a cea astatea uunspree fi i i ne Dumnede wu uwu 3 a Re . 5 =} nr Se es eae —> le Dumnede ee u ul ta aa aa ren bu ucuura te sca ee ee weg hs tee | Lon ke =o => 3 aa uu ne fachi iput ul fo ofncbj pul f ocuuu uw” dectt nears li rf Es, wees aes ge som => cel in patruuchi i i purimaipreama fH iiitdk A AR A A A = ae eS 6 = 2 ii a uiii ia ia = monte tt eS 2 ee ee => Cy unctuldetemn’al bu cu i ii mat mu ult de e ca at Ho owe oe wen ~ se en “pg Se — = > % A pre par ta a ogi ii i iL tar bu u curate Ma ri i i e SA Roa = = a nee ee * Lr —_—— a Dom na noa aa str a a aaa tu uu tu u u lor buun cu ra be eee ee eee gg Se ee a => = . = ate maaaalcaaviie eefii i i i ei lea wate & iiia ven > eh lS & eet es Swim o o tatimpa ri tea aa sa a deadrea a a apta ata — T= 4 Ca ee ee LE = ? a —s => aaaa bu ucu u urd te prea bi ne cu vin ta aa ta & Rea = ca >a fs $s 2 = ee \ ee SESS, —— —— SS SSSs NS Zt é => si i preaméa ri iii i té a AAA AD A ii la uu O BEKRSo. 7 —a— is are BH Im bricaaa a t& Sim podo bi ii i 8 & 8 bu wee ee —. oA = ? = ( eee 8g SS ta = ucu u ura te cu ra ta Na sci toaa re de Dummee de eicd al na scut sore eho a eS oy Sear o_ a) — premantu i to 00 roalau fle te ee loornoaaastree e e ~ Fs 2 wah ce Sr 5g ee a => eee cA oi wud i iii ——. sates Beal —s =~ Asa i ul ti f i icia a gii ve e eesil i ve © = z mrt tee ht gz a wk. @ si pleaaciure @ eee chiaa taa " bu cuuriate eit ai SS. wth Se Ren 4 Se ee iite “* bucurt te mi era iuu lee e preasiii i iin fi i wt ne ea ee es See og ee ee = =— —. reasd& ne e nuunti iita &4 4a4a a A li lu uni i —— “ £ ia a eee Se. CE Ge — RS Billa, Si i a wi ta pre po o poru ul tad si ca asap riii in fe woo ee Sst Seek = re e luu ul t§ 4 44 a aa bat cu uurh te de cA & at sfi 1 in wo Fe eh fil malma a ala reeee ee e © e e bu cuursa te mi rea seth m-Sha8 oe a See ee Moye oe ee aasi nee nun ti ii a> & aan i ta waaad a A ti la uni SS ap nett se ta a aa le se e vormuu gaa bo gaa fi po pooo Tu_u So. oi £ RAW Se S —ow Iuuuuu of preaa sii in ti Fecioaaaa rhd & a a scu Bs Roe. re wate esse gO St x — = uuultad @ glaaaioa aa sa ual a ne trebnicuu u lui ti at Gy = - & 2 os sees Se x SS > ” Ts <= ro ob si suuuspi inuuri le 1 mii mili Ge se a du ce Leah ELS pg Re tii ie etot dau u ua naa ™ indrepteaaa zi a stia a Se sees oreo eee 6 pti na a ada a A Ho Wuiiiiia ay Nee we 3& ate eS cee eee = 2 = 7 2 = Ea me ni i i voliouu uume lee wan in tot nea amalgi i see the es 6 RSS Set ~S —> neaaamuuul di i i cé @ & @ end” prea a sf! f Tin taaa Fe a5 ween ROSS mote wh Sh ecion # aa mak & Dumme de eascimireaaa a sd si rh ceaa a en AAS 4 6 wh sci ser vii Teaameaa a pi J mee glee 00 0 07 o si —— Se x w8e wel Se =s —S ve a lol Dumnedet duo o pree di_iin saacabucnraan duuu uae eb BYSa a et ais R oe am mee! ae ee ed — = = 4 Sus nF po a ma, sia i Aa te ema a_reesc® preti i i i me cu u to o as ai meas SS > ——— — \ oo x > juuulla u da ou “aaa ta hada a A i low wR £ Ny MARIMURILE de DIMITRIE SUCEVEANU 8. Septembre NASTEREA MAICII DOMNULUI. Glas 1-it a= SRN. SOEssr oi —_ Mi ri re Ta ta luigi Fiiululsi Sf 1 7 tim tu u lui Dah asi wee SSE ER LS Mi wii ree wii e te ii mee sfiin tea ¢ — of 28 ee ee EG eS te ws = Pain | te Cu vi ny te si Du uuhuu le sfi i i inte gooi ii = 5 2a se ye se wee Se STS SEEN Sse ica and “Ma rive i ii ¢ Da ummeee fe ee ec eute =a en etme eS Sia cum gi pu rurea gi in ve ci ve e ci ilo or aamin qs Ni Se => Buu uu cuu rate ce ia ceestt pit i ni deda ar Maa Hoi i eg Rte te SS ef Faves ee Dooomnuule eesteecu tiiii ine di i ii fu woe hess | wot gee te TEE Fawn on icé and giprn” ti ii i i mee cu no o of Ni 2 row woe i See ae ra i Ali woiu_u iii i ia Al liiad a a ee ee SF eS gp Se 5 ee FS 3 SS. ok —- ; aia aS . mu u i iia miri refi i ie Duum neeedee e SSS Ok \ q de 3 on. eeu le Septembre 14, SANTA CRUCE. Glas 1 a SN 2 wr +— ns bs y eee eee Ma iii mu uteepre tii i ne dati to mledeviiaa a t& — BaF 2 —— 8 > we Stress g 2 a Chri iistoa a se si cin sti imeruceataa cea sf 1 1 int — prin © owe ea ee ee Se Ee c a -_ q . rrr ca. a reneal mii 1 in tu i i it pre e e nol din ro bii i ii — 5 Shu sSechesew aoawiij maa a a agulut Ni rom sa SSG aS ee => => Daa a ta a al ce lor cest te em de ti_nee semn "ca si fu gi de = ¢ & = SAGrt ee 4 a 38 theussk S. n tw aaa 7 la fa aa ta “War cu a lat di i iii. cand cru cea ta =i aS < Scene laren Sete gS SS n Chri stsa a se Du umneee de e e e eu le Octombre 14, CUVIOASA PARASCHEVA. Glas 1 Pa ~¥ Ni as =r we ee Ve ni i iff to 0 off iubi to ri lor de priznu i re ee sia i uu i — a Fe Sete ee Mee ge FS> ee a ” rs dam pre cu vi oa a aaa sa Pa aa a_ra scheee va SY 28 R f =§ a a SS She iw RK SF Reece = STS SS. di i i_ i cand la uu uu da Ee piitivaaa a tu lau uf Octombre 26, SF. MUCENIC DIMITRIE. cas 12 SN a > ss SSG yo eB ele Ve ni i if to off iu bi to rilordemuce ni ict si IA au dam Fn Remnant ot lace Sienna ee tsk awe aS af a preis vo ri to orulde mi ii ir Di mii trii ee di i Wese Fe gp Se 5 SS ici ca 4 4nd pre mt wit o mu u al mtn u i ii to sees oa 000 o orulul Noembre 8, SF. ARHANGHELI MIHAIL $I ena Glas 1g Ni nee SEG wee Shee —s. 2 SY>2Sy Sa 2 Ma ri i i mun u via pre voo ofArhanghe ell gif in tngert ¢—$—$—$—$_—__—