Sunteți pe pagina 1din 3

aras

Data: 20.06.2011

 

Registru Cont

 
 

Perioada: de la 01.03.2011 pana la 31.03.2011 Cont: Casa in lei - ARAS BUC

 
 

Sold initial:

-3 181.74 Intrari

-3 181.74

Intrari

 

Numar

Explicatie

Iesiri

Cont coresp.

01.03.2011

12

depunere numrar de pe card marius

100.00

 

581

dp

avans spre dec. Marius

100.00

 

542.11

 

Subtotal:

100

 

100

Sold:

-3 182

 

02.03.2011

DI

incasare diferenta decont caraboi

2.49

 

542.08

DP

FIERBINTEANU AVANS SPRE DECONTARE diferenta decont Caraboi

 
1
1

682.00

 

542.10

dp

 

0.30

542.08

dp

plata decont Caraboi

200.00

542.08

 

Subtotal:

2

1

882

Sold:

-5 062

 

03.03.2011

16768-16770

INCASARE TAXA CURS

45.00

 

7399.03

 

Subtotal:

 

45

0

Sold:

-5 017

 

07.03.2011

16771-16780

INCASARE TAXA CURS

150.00

 

7399.03

674

COMBUSTIBIL DRAGOS

209.79

 

401.041

DP

AVANS SPRE DECONTARE NICA

300.00

542.40

 

Subtotal:

150

 

510

Sold:

-5 376

 

08.03.2011

dp

avans spre decontare Dan Popescu

500.00

 

542.17

 

Subtotal:

0

500

Sold:

-5 876

 

09.03.2011

16781-16791

INCASARE TAXA CURS

165.00

 

7399.03

 

Subtotal:

165

 

0

Sold:

-5 711

 

10.03.2011

16792-16796

INCASARE TAXA CURS

75.00

 

7399.03

 

Subtotal:

 

75

0

Sold:

-5 636

 

11.03.2011

0003

protocol

 

76.00

52.00

600.00

 

623.03

0053

plata consumabile medicale

401.04

DP

AVANS DEPLASARE TM GALINA plata decont combustibil Caumii

 

542.02

dp

 

249.58

401.041

dp

decont combustibil Caumii plata casa

320.01

401.041

 

Subtotal:

0

1

298

Sold:

-6 934

 

13.03.2011

5145

decont spalat auto

25.00

 

401.041

 

Subtotal:

0

 

25

Sold:

-6 959

 

© VIP Contabilitate, 2011

 

Pagina: 1

 

Sold initial:

-6 958.93 Intrari

-6 958.93

Intrari

 

Numar

Explicatie

Iesiri

Cont coresp.

14.03.2011

DP

TRANSPORT VOLUNTARI DECONT

27.00

 

401.04

dp

rest salariu feb. Climescu

210.00

421.72

 

Subtotal:

0

237

Sold:

-7 196

 

15.03.2011

dp

plata combustibil cornelia

99.88

 

401.041

 

Subtotal:

0

100

Sold:

-7 296

 

16.03.2011

17174-17188

INCASARE TAXA CURS

345.00

 

7399.03

535

decont combustibil Dragos

226.03

 

401.041

 

Subtotal:

345

 

226

Sold:

-7 177

 

17.03.2011

4400444

FC.FAN CURIER PLATA

16.12

 

401.43

 

Subtotal:

0

16

Sold:

-7 193

 

18.03.2011

17174-17188

INCASARE TAXA CURS

225.00

 

7399.03

 

Subtotal:

225

 

0

Sold:

-6 968

 

22.03.2011

dp

avans spre dec. Dan Popescu

600.00

 

542.17

 

Subtotal:

0

600

Sold:

-7 568

 

23.03.2011

DP

diferenta decont Dan Popescu

33.72

 

542.17

di

diferenta decont Dan Popescu

 

20.19

 

542.17

 

Subtotal:

 

20

34

Sold:

-7 581

 

24.03.2011

2636122

impozit agricol

5.00

 

635.0203

di

restituire avans Marius

232.26

 

542.11

 

Subtotal:

232

 

5

Sold:

-7 354

 

28.03.2011

dp

avans spre decontare Musat Galina

1 500.00

 

542.02

 

Subtotal:

0

1 500

 

Sold:

-8 854

 

29.03.2011

6961

plata taxa diploma curs HIV

555.00

 

628.02

di

incasare dif.decont marius

313.96

 

542.11

 

Subtotal:

314

 

555

Sold:

-9 095

 

31.03.2011

120

cv conv.tel abonamente medlife rata ing

 

168.00

069.00

115.00

320.00

 

7399.03

121

7399.03

121 bis

 

461.09

 

122

tratament stomatologic

 

704.50

© VIP Contabilitate, 2011

 

Pagina: 2

 

Sold initial:

-9 095.27

-9 095.27

 

Numar

Explicatie

Intrari

Iesiri

Cont coresp.

122 bis

donatie donatie

 

300.00

7331.03

123

700.00

7331.03

232

decont combustibil Dragos

287.78

401.041

DI

diferenta decont Galina decont trasnport masa trainer plata salariu casa plata decont transport voluntari diferenta decont Galina avans spre decontare Biceag Diana plata salarii prin casa

 

316.45

542.02

decont

 

145.00

43.00

150.40

29.48

401.04

dp

421

dp

401.04

dp

542.02

dp

 

700.00

542.09

tabel

 

3

672.00

421

 

Subtotal:

3 988

5 028

Sold:

-10 134

 

Total:

5 662

12 615

Sold:

-10 134

© VIP Contabilitate, 2011

 

Pagina: 3