©2010, Remus Mihai RAJNITA

©2010, Remus Mihai RAJNITA

©2010, Remus Mihai RAJNITA ©2010, Remus Mihai RAJNITA

Remus Mihai RAJNITA ©2010.©2010. Remus Mihai RAJNITA ©2010. Remus Mihai RAJNITA . Remus Mihai RAJNITA ©2010.

Remus Mihai RAJNITA ©2010. Remus Mihai RAJNITA . Remus Mihai RAJNITA ©2010. Remus Mihai RAJNITA ©2010.©2010.

Remus Mihai RAJNITA ©2010. Remus Mihai RAJNITA . Remus Mihai RAJNITA ©2010. Remus Mihai RAJNITA ©2010.©2010.

Remus Mihai RAJNITA ©2010.©2010. Remus Mihai RAJNITA ©2010. Remus Mihai RAJNITA ©2010. Remus Mihai RAJNITA .

©2010. Remus Mihai RAJNITA ©2010. Remus Mihai RAJNITA ©2010. Remus Mihai RAJNITA ©2010. Remus Mihai RAJNITA .

Remus Mihai RAJNITA . Remus Mihai RAJNITA ©2010. Remus Mihai RAJNITA ©2010.©2010. Remus Mihai RAJNITA ©2010.

Remus Mihai RAJNITA .©2010. Remus Mihai RAJNITA ©2010. Remus Mihai RAJNITA ©2010. Remus Mihai RAJNITA ©2010.

©2010. Remus Mihai RAJNITA ©2010. Remus Mihai RAJNITA ©2010. Remus Mihai RAJNITA . Remus Mihai RAJNITA ©2010.

Remus Mihai RAJNITA .©2010. Remus Mihai RAJNITA ©2010. Remus Mihai RAJNITA ©2010. Remus Mihai RAJNITA ©2010.

Remus Mihai RAJNITA ©2010.©2010. Remus Mihai RAJNITA . Remus Mihai RAJNITA ©2010. Remus Mihai RAJNITA ©2010.

Remus Mihai RAJNITA ©2010. Remus Mihai RAJNITA .©2010. Remus Mihai RAJNITA ©2010. Remus Mihai RAJNITA ©2010.

Remus Mihai RAJNITA ©2010. Remus Mihai RAJNITA . Remus Mihai RAJNITA ©2010. Remus Mihai RAJNITA ©2010.©2010.

Remus Mihai RAJNITA . Remus Mihai RAJNITA ©2010. Remus Mihai RAJNITA ©2010. Remus Mihai RAJNITA ©2010.©2010.

Este o maimuţă mică. cu talia până la 1. Membrele inferioare sunt mai lungi. Îşi face cuibul în arbori. Remus Mihai RAJNITA ©2010. Remus Mihai RAJNITA ©2010. lăstari tineri şi diferite seminţe. Remus Mihai RAJNITA ©2010. Este un animal care trăieşte numai în arbori. sărind de la un copac la altul. fără coadă. peste 10 m. . după o balansare prealabilă. Remus Mihai RAJNITA În limba băştinaşului „omul copacilor” este o maimuţă superioară. coboară rar pe pământ. cu mâini foarte lungi.©2010. Reăieşte numai în pădurile din insulele Sumatra şi Borneo. unde naşte şi puii. cu un corp zvelt. În jurul gurii are două smocuri lungi de păr. Pe pământ merge în poziţie semiverticală. ca nişte mustăţi.50 mînălţime. Hrana gibonului este constituită din fructe. Duce o viaţă singuratică.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful