Sunteți pe pagina 1din 7

Pegasystems

Certified System Architect (CSA) 71V1

PEGACSA71V1
Version = DEMO
FOR Exam Candidates:
http://WWW.PASSITGUIDE.COM/PEGACSA71V1.html Offers Two Products:
Questions And Answers in PDF Format.
2nd We have Practice Tests.

Try a DEMO before buying any Practice Exams Test, Click Below Link:
http://www.passitguide.com/PEGACSA71V1.html

Page |2

Question: 1
Report Definitions can be used on which of these use cases? (Choose three)
A. To filter the results of a page list
B. As an indirect source for a drop down list
C. As a source for a data page
D. To copy data from one page list to another page list
E. To report on business and process metrics

Answer: A, C, E
Question: 2
Charts can be added on both list and summary reports.
A. True
B. False

Answer: B
Question: 3
The Property Optimization wizard is used to:
A. Create properties in a data class
B. Store properties in the BLOB to reduce database table space
C. Store properties on the clipboard more efficiently
D. Improve report performance

Answer: C
Question: 4
All of the following are valid Pega 7 property types EXCEPT:
A. Date
B. Text
C. String
D. Decimal

Answer: C
Question: 5
A data page is refreshed if the condition in the Do not reload when field is true.
A. True
B. False

Answer: B
No. 1 Test Preparation Resource
http://www.PassITGuide.com

Page |3

Question: 6
To open a bank account, an end user must identify whether they are employed full-time or part-time.
In the user interface, this selection is implemented as a check box. When implementing the property
referenced by the check box, the property type should be:
A. Integer
B. Boolean
C. Text
D. TrueFalse

Answer: D
Question: 7
Data pages can be populated from a: (Choose Two)
A. Report definition
B. Local list defined in a property
C. Data transform
D. Drop down list

Answer: A, C
Question: 8
The value of the City property must be copied from the ShippingAddress page to the BillingAddress
page in a case, using a data transform. Identify the correct syntax to reference the target property.
A. BillingAddress.City
B. ShippingAddress.City
C. City
D. BillingAddress.City

Answer: B
Question: 9
Which property mode implements an ordered list?
A. Page
B. Page Group
C. Value List
D. Page List

Answer: A
Question: 10
Select the statements regarding data tables that are MOST accurate. (Choose Two)

No. 1 Test Preparation Resource


http://www.PassITGuide.com

Page |4
A. Fields can be page properties
B. Fields can be single value properties
C. There must be a unique key field
D. Fields are not mapped to a database

Answer: B, C
Question: 11
Data Pages operate within which of the following scopes? (Choose Three)
A. Access group
B. Thread
C. Requestor
D. Application
E. Node

Answer: A, B, D
Question: 12
Given the following data model, the Address property should be defined as:

A. A page
B. A page list
C. There is not enough Information to make this decision
D. A value list

Answer: B
Question: 13
Which types of content can a system architect find on the clipboard? (Choose Two)
A. Information about a case currently open by an end user
B. All node-level pages created by their application
C. Information about the case they are currently working on
D. Information about all cases open by users

Answer: B, D
Question: 14
No. 1 Test Preparation Resource
http://www.PassITGuide.com

Page |5
When are Data Pages created on the clipboard?
A. At system startup
B. When first accessed
C. When the user logs in
D. When the previous version expires

Answer: B
Question: 15
__________ reference ___________, which reference __________, which reference RuleSets.
A. Application rules; Operator ID records; Access groups
B. Access groups; Application rules; Operator ID records
C. Operator ID records; Access groups; Application rules
D. Access groups; Operator ID records; Application rules

Answer: C
Question: 16
Which of the following statements best describes the purpose of the Data Propagation feature?
A. Copy property values between unrelated cases
B. Copy property values from a subcase to a parent case
C. Copy property values from a parent case to a subcase
D. Copy property values from a template to a case

Answer: C
Question: 17
Use a single step assignment in a stage when you: (Choose Two)
A. Want to transition to another case stage
B. Require no logic between the assignment and the next step
C. Need to call a subprocess
D. Have a single actor perform the assignment

Answer: A, B
Question: 18
A case can be configured to transaction stages using a multistep process.
A. True
B. False

Answer: A
No. 1 Test Preparation Resource
http://www.PassITGuide.com

Page |6

Question: 19
Select the statements that best describe a subcase. (Choose Three)
A. Subcases are typically used when there are conditions between stages
B. Subcases are typically used when there are conditions between steps
C. Subcases are usually executed outside the context of the parent case
D. Subcases are typically used to control when the parent case can progress
E. Subcases usually involve different work parties than the parent case
F. Subcases typically focus on a subset of data relative to the parent case

Answer: B, C, E
Question: 20
When decomposing a case, a step in a case stage represents:
A. An action, or actions, taken to process a case
B. A first level for organizing tasks needed to process a case
C. A decision needed to process a case
D. The components used to implement the tasks for a case

Answer: A

No. 1 Test Preparation Resource


http://www.PassITGuide.com

Page |7

Thank You for Trying Our Product


VISIT OUR SITE TO PURCHASE THE FULL SET OF ACTUAL PEGACSA71V1
QUESTIONS WITH ANSWERS.

http://www.passitguide.com/PEGACSA71V1.html
WE ALSO PROVIDE PRACTICE EXAM SOFTWARE THAT SIMULATES REAL EXAM
ENVIRONMENT AND HAS MANY SELF-ASSESSMENT FEATURES.

Download Free Product Demo from:

http://www.passitguide.com/PEGACSA71V1.html

Money Back Guarantee:

Check Out Our Customer Testimonials

http://vimeo.com/102521147

No. 1 Test Preparation Resource


http://www.PassITGuide.com