Sunteți pe pagina 1din 3

Sot ne date 04.03.

2017 sherbimet e Drejtorise Vendore to Policise Shkoder ,


kane finalizuar me sukses Operacionin Policor to Koduar ILLEGAL BILLS . Ky
Operation Policor eshte permbyllur ne kuader te nje hetimi te zhvilluar nga
sherbimet e specializuara te Drejtorise Vendore te Policise Shkoder , ne
bashkepunim me Prokurorine Prane Gjykates se Shkalles se Pare per Krimet e
Renda Tirane , hetim i cili ka zgjatur per nje periudhe 6 mujore.

S
Ky hetim ka qene i perqendruar per dokumentimin dhe goditjen e aktivitetit
kriminal te Shtrengimit me me ane te kanosjes ose dhunes per dhenien e

W
pasurise, Grup i strukturuar kriminal, Kryerja e veprave penale nga organizata
kriminale dhe grup i strukturuar kriminal , vepra penale keto te parashikuara
nga nenet 109/6 , 33/a/2 , 334/1 te Kodit Penal. Sot ne date 04.03.2017
NE
sherbimet e Drejtorise Vendore te Policise Shkoder , te mbeshtetura nga Forca
e Posacme Operacionale ne Drejtorine per Krimin e Organizuar dhe Krimet e
Renda Tirane, Forcat te Repartit Special Renea dhe FNSH Shkoder kane kryer
ekzekutimin e vendimeve te Gjykates se Shkalles se Pare per Krimet e Renda
Tirane Arrest ne Burg per shtetasit ; .
A

1.Muhamet Mustafa Lici, i vitlindjes 1992, lindur dhe banues ne Lagjen Guerrile
Shkoder , i denuar me pare me 4 vjet e 8 muaj burgim per vepren penale te
OR

Prodhimit dhe mbajtje pa leje te armeve dhe municionit luftarak , parashikuar


nga neni 278/2/5 te K.Penal.

2. Abedin Eljaz Bajraktari, i vitlindjes 1990, lindur dhe banues ne lagjen Guerrile
Shkoder , ne gjendje gjyqesore i denuar .

3. Denis Zaim Skutina , i vitlindjes 1993 , ne Shkoder dhe banues ne Lagjen


Naim Gjylbegu , Shkoder .
4. Shtetasi G.S, i vitlindjes 2000, lindur dhe banues ne Lagjen Naim Gjylbegu ,
Shkoder .

5. Besmir Merzuk Domnori, i vitlindjes 1993, lindur dhe banues ne Lagjen


Qemal Stafa Shkoder.

6. Gezim Ragip Vajushi, i vitlindjes 1960, i lindur e banues ne lagjen Ahmet

S
Haxhia , i denuar.

W
7. Fatmir Vehbi Dibra, i vitlindjes 1964 , lindur dhe banues ne lagjen Kongresi i
Permetit Shkoder.

Permes ketij hetimi eshte dokumentuar ne menyre te plote e te gjithanshme


NE
aktiviteti kriminal i Shtrengimit me me ane te kanosjes ose dhunes per dhenien
e pasurise, Grup i strukturuar kriminal, kryerja e veprave penale nga organizata
kriminale dhe grup i strukturuar kriminal , vepra penale keto te parashikuara
nga nenet 109/b , 33/a/2 , 334/1 te Kodit Penal, aktivitet ky qe personat e
ndaluar e kryenin me njeri tjetrin ne bashkepunim , te shtrire kryesisht ne
A

zonen e njohur si Tregu i Zdrales dhe Rruga e Gjane e Kirasit , ne qytetin


Shkoder .
OR

Keta shtetas ne bashkepunim me njeri-tjetrin , duke shfrytezuar rrezikshmerine


kriminale qe ata paraqesin , me ane to shtrengimit, dhunes dhe kanosjes ,
kishin ngritur nje skeme perfitimi to paligjshem duke ju marre pagesa ado muaj
bizneseve private te cilat ushtronin aktivitetin ne zonen enjohur si Tregu i
Zdrales dhe Rruga e Gjane e Kirasit Shkoder .

Gjate ekzekutimit te urdherave kontrolleve te banesave jane sekuestruar me


cilesine e proves material ,
Dy automjete , nje autoveture Mercedez Benz , i blinduar me targe AC 108-u
dhe nje autoveture Fiat.

7 telefona celulare

6 uniforma kamullazhi

S
Nje large automjeti BP 1065 HT.

W
Nje pale dylbi ,

Tre skafandra motori NE


Nje sasi lende narkotike e llojit cannabis sativa

Pikture shenimesh , me shenime te emrave to personave dhe leket .

Ne vijim informojme se Drejtoria Vendore e Policise Shkoder vijon punen per


dokumentimin e aktivitetit te personave te tjere to implikuar ne kete aktivitet
A

!criminal . Materialet e pergatitura Jane percjelle Prokurorise Prane Gjykates se


Shkalles se Pare per Krimet e Renda Tirane.
OR