Sunteți pe pagina 1din 3

Curriculum Vitae

Informacione personale
Emer, Mbiemr Mirela Karabina
Adresa Rruga Prokop Mima,Pall.Hawai Tiran, Shqipri
Telefoni 003554321403 Mobile: 0698354591

E-mail mirelakarabina@gmail.com
mirelakarabina@yahoo.com

Kombesia Shqiptare

Datelindja 29 Maj 1966

Seksi Femr

Pozicioni aktual Pedagoge


Aktiviteti kryesor dhe prgjegjesia
Instuticioni pundhns 1) UT. Fakulteti i Shkencave Sociale 2) Albanian University
Tipi i sektorit Edukim

Eksperienca n pun Pedagoge e jashtme.UT, Fakulteti i Shkencave Sociale 2010........


Pedagoge e jashtme AU, Fakulteti i Edukimit 2016........
Nndrejtore, Shkolla 12 vjeare Faik Konica Tiran 2014-2016
Pedagoge e jashtme.AU, Fakulteti i Edukimit 2014-2015.
Ambasada e Shqipris , Bullgari (bashkshorte e Ambasadorit) 2011-2014
Drejtore n shkolln 9-vjeare P.Budi, Tiran 2005-2011
Nen/drejtore ne shkollen 9-vjeare O. Myderizi Tiran 2003-2005
Ambsada e Shqipris, Pakistan (bashkshorte e Ambasadorit) 1995-1998
Msuese dhe Specialiste ne Edukim, Drejtorine Arsimore Elbasan 1993-1995
Msuese n shkolln e Mesme Pedagogjike L. Gurakuqi Elbasan 1992-1993
Msuese e lndve Gjuh dhe Letrsi Elbasan 1988-1992

Edukimi dhe trajnimi


T dhna
Kualifikimet 1- Phd (candidate, n mbyllje ) ,UT, FSHS
2- Titulli MSc. n Edukim
3- Diplome si msuese e lndeve Gjuh-Letersi
4 Certifikat vlersimi pr Drejtimin dhe menaxhimin e shkolls
5- Trajner europian
6- Certifikate Trajner n edukim
7- Certifikat pjesmarrjeje pr trajnimin e trajnereve, metodat e msimdhnies.,
8- Certifikat pjesmarrjeje,Ngritja dhe funksionimi i qeveris s nxnsve.
9- Certifikat vlersimi, Plani vjetor i shkolls
10 Certifikat vlersimi,Objektivat e arritjes s nxnsve
.

Fusha Edukim

Instuitcioni apo organizata n t ciln 1- Universiteti iTirans, Fakulteti i Shkencave Sociale, Departamenti i Pedagogjis
jan kryer trajnimet dhe Psikologjis
2- Universiteti iTirans, Fakulteti i Shkencave Sociale, Departamenti i Pedagogjis
dhe Psikologjis
3- Universiteti A.Xhuvani
4- Universiteti i Tirans, Fakulteti i Shkencave Sociale, Instituti i Studimeve
Pedagogjike.
5- Ceses .Universiteti iTirans,
6- MASH, Instituti i Kurrikuls dhe Trajnimit .
7- Save the Children, Drejtoria Arsimore Rajonale Tiran
8- Save the Children ,Drejtoria Arsimore Rajonale Tiran
9- MASH, Instituti i Kurrikuls dhe Trajnimit
10- MASH, Instituti i Kurrikuls dhe Trajnimit
Gjuha amtare Shqip

Gjuh te tjera English


Vlersimi T kuptuarit T folurit T shkruarit
Niveli Europian Dgjimi Leximi T folurit T folurit prodhues
bashkbisedues
Gjuh e pare 1 Shklqyeshm Shklqyeshm Shklqyeshm Shklqyeshm Shklqyeshm
Gjuh e dyte 2 Mir Mir Mir Mir Mir

Aftsi t tjera 1- Certifikat n kompjuter

Mirela Karabina

Tiran , Maj 2017