Sunteți pe pagina 1din 1

CHESTIONAR CHESTIONAR

Clasa vrsta............ sexul ............ Clasa vrsta............ sexul ............

1. Ungaria devenit stat membru al UE n anul: 1. Ungaria devenit stat membru al UE n anul:
a). 2002 b). 2003 c). 2004 a). 2002 b). 2003 c). 2004

2. n SE Europei se gsete: 2. n SE Europei se gsete:


a). Portugalia b). Turcia c). Italia a). Portugalia b). Turcia c). Italia

3. Sardinia i Sicilia fac parte din statul: 3. Sardinia i Sicilia fac parte din statul:
a). Iatlia b). Turcia c). Portugalia a). Iatlia b). Turcia c). Portugalia

4. Statul care a devenit membrul al Nato n 1999 i membrul al 4. Statul care a devenit membrul al Nato n 1999 i membrul al
UE n 2004 este: UE n 2004 este:
a). Polonia b). Romnia c). Italia a). Polonia b). Romnia c). Italia

5. Ludwing von Beethoven este un renumit compozitor: 5. Ludwing von Beethoven este un renumit compozitor:
a). Portughez b). Italian c). German a). Portughez b). Italian c). German

6. Romnia se nvecineaz la vest cu: 6. Romnia se nvecineaz la vest cu:


a). Polonia b). Ungaria c). Italia a). Polonia b). Ungaria c). Italia

7. Bosfor i Dardanele sunt strmtori: 7. Bosfor i Dardanele sunt strmtori:


a). Turceti b). Portugheze c). Romneti a). Turceti b). Portugheze c). Romneti

8. Drapelul cu o stea i o semilun albe pe un fond rou este al: 8. Drapelul cu o stea i o semilun albe pe un fond rou este al:
a). Italiei b). Portugaliei c). Turciei a). Italiei b). Portugaliei c). Turciei

9. Culorile de pe drapelul Romniei sunt aezate n urmtoarea 9. Culorile de pe drapelul Romniei sunt aezate n urmtoarea
ordine: ordine:
a). Albastru-galben-rou a). Albastru-galben-rou
b). Rou-galben-albastru b). Rou-galben-albastru
c). Galben-rou-albastru c). Galben-rou-albastru

10. Portugalia are ieire la Oceanul: 10. Portugalia are ieire la Oceanul:
a). Pacific b). Indian d). Atlantic a). Pacific b). Indian d). Atlantic