Sunteți pe pagina 1din 5

Informatii proiect:

Arhitecti: Grimshaw Architects


Locatie: Florida, USA
An: 2017
Client: Miami Science Museum
Sit: 250,000 sq ft (23225.75 mp)
Nume proiect: Phillip and Patricia Frost Museum of Science

Muzeul de stiinta Phillip și Patricia Frost, a fost realizat de Grimshaw Architects in anul 2017.
Muzeul este partial în aer liber, intr-un parc asezat la granita dintre mare si uscat, numit Maurice
A. Ferre din Miami, Florida, USA.
Acesta este format dintr-un planetarium, un living Core, un acvariu și centrul unei faunei
sălbatice, care conține un microcosmos de animale, pești și specii de plante din Florida de Sud.
Structura muzeului va fi casa galeriilor de știință.
The Living Core will frame the starting point of each visit, providing an environmental context for studies
of the social, technological, physical and natural world around us. The key design concept of the Phillip
and Patricia Frost Museum of science is ‘building as exhibit’ and Grimshaw Architects’ living building will
physically and visibly change in response to the environment, events and the mood of the city.

The living Core va încadra punctul de plecare al fiecărei vizite, oferind un context de mediu pentru studii
ale lumii sociale, tehnologice, fizice și naturale din jurul nostru. Conceptul de cheie de design al Phillip și
Muzeului de știință este "construirea ca exponat" și construirea Grimshaw arhitecți "de viață va schimba
fizic și vizibil, ca răspuns la mediu, evenimente și starea de spirit a orasului.

High-performance mechanical systems will be fine-tuned to provide superior comfort at low energy for
the interior spaces. An accessible vegetated roof will be accompanied by a constructed wetland adjacent
to the building to control stormwater run-off and enhance site biodiversity.

Sistemele mecanice de înaltă performanță vor fi reglate fin pentru a oferi confort superior la energie
scăzută pentru spațiile interioare. Un acoperiș vegetat accesibil va fi însoțit de o zonă umedă construită
adiacentă clădirii pentru a controla alergarea la apă și pentru a spori biodiversitatea sitului.
The Museum is structured around a lushly landscaped indoor and outdoor “living core” of terrestrial and aquatic
spaces, featuring a 600,000 gallon aquarium facility, a full dome 3-D planetarium, interactive exhibits, innovative
technology and two additional wings of exhibition space, learning center and cafes. As construction on the new facility
begins, support from the public and private sectors for the museum’s capital campaign remains strong.
characterized by an emphasis on technology and all that it adds to our quality of life,” said Dr. Phillip and Patricia
Frost, name donors of the Museum. “We are proud that it will be a major cornerstone in the development of this new
reputation.”

Muzeul este structurat în jurul unui decor lucios interior și exterior "miezul viu" al spațiilor terestre și
acvatice, dispunând de o facilitate de acvariu de 600.000 galoane, o întreagă Dome 3-D planetariu,
exponate interactive, tehnologie inovatoare și două suplimentare aripi de spatiu expozițional, Centru de
învățare și cafenele. Pe măsură ce construcția noului centru începe, sprijinul din partea sectorului public
și privat pentru campania de capital a muzeului rămâne puternic.
caracterizat de un accent pe tehnologie și tot ceea ce se adaugă la calitatea vieții noastre ", a spus Dr.
Phillip și Patricia Frost, numele donatorilor de muzeu. "Suntem mândri că va fi o piatră de temelie majoră
în dezvoltarea acestei noi reputații".

Before the current Frost Science existed, the museum team at the former location produced an
interactive exhibition to learn what the community wanted in a science museum. The resulting
public preferences included an outside sunlit space exploring the unique ecosystems of South
Florida, a planetarium and exhibitions on outer space and human health. Each of these factors
went into the briefs to architectural firms, as did the desire to expand the already strong marine
science programs into an aquarium, and make the building and grounds part of the science
exploration. In 2007, after a worldwide search, the selection committee, including
representatives from Miami-Dade County and the City of Miami, chose Grimshaw Architects, a
firm with a reputation for sensitivity to local conditions and a dedication to
sustainability. Grimshaw has won over 170 international design awards including the Lubetkin
Prize for the Southern Cross Station in Melbourne, Australia.
Inainte ca actuala Frost Sciece sa existe, echipa muzeului de la fosta locație a produs o expoziție
interactivă pentru a afla ce a vrut comunitatea într-un muzeu de știință. Preferințele publice care au
rezultat au inclus un spațiu însorit în afara explorării ecosistemelor unice din sudul Floridei, un planetariu
și expoziții prin spațiul cosmic și sănătatea umană. Fiecare dintre acești factori au intrat în chiloți la
firmele de arhitectura, așa a făcut dorința de a extinde deja puternic programele de știință marină într-
un acvariu, și de a face construirea și motivele parte din explorarea științei. În 2007, după o căutare la
nivel mondial, Comisia de selecție, inclusiv reprezentanți ai județului Miami-Dade și ai orașului Miami, au
ales Grimshaw Architects, o firmă cu o reputație de sensibilitate la condițiile locale și o dedicare pentru
durabilitate. Grimshaw a câștigat peste 170 de premii internaționale de design, inclusiv Premiul Lubetkin
pentru gara Southern Cross din Melbourne, Australia.

The Design Approach


Frost Science sits in Museum Park, linking the buzz of downtown Miami and the aquatic life of
Biscayne Bay—a fitting location for a museum exploring the natural and manmade worlds.
Grimshaw responded to the site by creating a complex of four buildings with an open-armed
stance facing the lawns of Museum Park, the prevailing breezes off Biscayne Bay, and views of
downtown high-rises. This open posture connects the world at large to the science within, and
creates a sense of indoor/outdoor synergy and access. It also maximizes cooling breezes,
making the outdoor spaces enjoyable, and aiding in our LEED certification process. Frost
Science’s visual ties to both the city and nearby marine habitats turns science into a
conversation with real-world relevance.
A key goal of the museum is to reduce the threshold to learning. Grimshaw imparted the site
with a welcoming sense of openness in several ways. First, the structure divides into four
buildings that relate to each other as if parts of a puzzle, but invite people to walk amongst them.
The design expresses a “diverse building program which is similar to an overall campus with
several buildings tethered together, rather than a singular building,” says Grimshaw. The open-
air atrium that cuts between the buildings expresses a respiration of people and ideas, making
the complex a dynamic environment that connects to the community and the ecosystems around
it.
Abordarea design
Frost Science stă în muzeu Park, care leagă Buzz din centrul orasului Miami și viața acvatică din Golful
Biscayne-o locație de montare pentru un muzeu explorarea naturale și lumi de om. Grimshaw a răspuns
la site-ul prin crearea unui complex de patru clădiri cu o atitudine deschisă cu care se confruntă peluze
de muzeu Park, briza predominantă de pe Biscayne Bay, și punctele de vedere din centrul orasului High-
creste. Această postură deschisă conectează lumea în general la știința din interior și creează un
sentiment de sinergie interioară/exterioară și acces. De asemenea, maximizează briza de răcire, făcând
spațiile în aer liber plăcute și ajutând în procesul nostru de certificare LEED. Legăturile vizuale ale lui
Frost Science atât la oraș, cât și la habitatele marine din apropiere transformă știința într-o conversație
cu relevanță în lumea reală.
Un obiectiv cheie al muzeului este de a reduce pragul de învățare. Grimshaw împărtășit site-ul cu un
sentiment primitor de deschidere în mai multe moduri. În primul rând, structura împarte în patru clădiri
care se referă unul la altul ca în cazul în care părți ale unui puzzle, dar invita oamenii să meargă printre
ei. Designul exprimă un "program de construcție divers, care este similar cu un campus de ansamblu, cu
mai multe cladiri legați împreună, mai degrabă decât o clădire singular", spune Grimshaw. Atriumul în
aer liber care taie între clădiri exprimă o respirație de oameni și idei, ceea ce face Complexul un mediu
dinamic care se conectează la Comunitate și ecosistemele din jurul ei.

Shape and Color


The varied shapes of the buildings themselves create contrast and a sense of diverse worlds and ideas,
yet are tied together through proximity and color. The North and West Wings form the open arms of the
site. While their programing ranges from evolution to ecology to space travel, Grimshaw gave the wings
a unifying in-and-out pixel geometry texture that plays with daylight throughout the diurnal cycle,
allowing the arc of the sun to animate the façade. This texture also connotes patterns within science, be
they plant cells or code for computers or DNA. Cupped within the wings is the Aquarium, which has an
organic drip shape when seen from above. While the notion of a boat was not a driving idea in the design
phase of the Aquarium, lateral views of the building offer graceful lines similar to the bow of a seafaring
vessel. Sitting opposite the Aquarium’s oblong drip, the Frost Planetarium takes the form of an iconic
sphere, evoking outer space and planetary exploration while standing out as an intriguing landmark
across the street from squared-off urban condos. A soft white tonality unifies the campus, while dashes
of various shades of blue signify meaning in different buildings: turquoise of the sea for the Aquarium,
the dark blue of outer space for the Frost Planetarium and light blue of ocean breezes for the wings.

Formă și culoare
Formele variate ale clădirilor însele creează contrast și un sentiment de lumi diverse și idei, dar sunt
legate împreună prin proximitate și culoare. Aripa de Nord și de Vest formează brațele deschise ale
sitului. În timp ce programarea lor variază de la evoluție la ecologie la călătorie spațială, Grimshaw a dat
aripi de o unificare în-și-out textura geometrie pixel care se joacă cu lumina zilei pe parcursul ciclului
diurne, permițând Arcul de soare pentru a anima fațada. Această textură, de asemenea, connotițe
modele în știință, fie că acestea sunt celule de plante sau cod pentru computere sau ADN. Cupped în
aripi este acvariu, care are o formă de picurare organice atunci când este văzută de sus. În timp ce
noțiunea de o barcă nu a fost o idee de conducere în faza de proiectare a acvariu, punctele de vedere
laterale ale clădirii oferă linii grațioase similare cu arcul de un vas maritim. Stând vizavi de picurare
alungit Aquarium, Planetarium Frost ia forma unei sfere emblematice, evocând spațiul cosmic și
explorarea planetare în timp ce în picioare ca un reper intrigant peste drum de la pătrat-off apartamente
urbane. O tonalitate moale alb unifică campusul, în timp ce liniuțe de diferite nuante de albastru
semnifica sensul în clădiri diferite: turcoaz de mare pentru acvariu, albastru închis de spațiu pentru
planetariu Frost și albastru deschis de briza oceanului pentru aripi.

The Aquarium, where many guests will start their science journey, is the heart of the site. To
heighten the sense of scientific exploration and immersion, Grimshaw created a vertical
experience where guests first encounter stunning aquatic ecosystems at the open-air surface
level, then descend below the waterline into a more intimate and immersive interior space. The
most dominant feature is the 500,000-gallon cone-shaped Gulf Stream Aquarium, which spans
three floors and provides corner-less cruising for fish of the open ocean. The bottom of the cone
forms the ceiling of the Baptist Health South Florida Gallery, creating a dramatic exhibition and
event space below, all while containing the stunning life of the Gulf Stream above.
Acvariul, în cazul în care mulți invitați vor începe călătoria lor de știință, este inima sit -ului. Pentru a
spori sentimentul de explorare științifică și imersiune, Grimshaw a creat o experiență verticală în cazul în
care oaspeții prima întâlni ecosisteme acvatice uimitoare la nivel de suprafață în aer liber, apoi coboară
sub linia de plutite într-o mai intimă și captivantă spațiu interior. Caracteristica cea mai dominantă este
de 500.000-galoane în formă de con Gulf Stream Aquarium, care se întinde pe trei etaje și oferă colțul-
mai puțin de croazieră pentru pești din oceanul deschis. Partea de jos a conului formează plafonul de
sănătate Baptistă Florida de Sud Galerie, creând o expoziție dramatică și spațiu eveniment de mai jos,
toate în timp ce conțin viața uimitoare din Gulf Stream de mai sus.

the heart of the complex is a veritable biosystem, with a tensile fabric membrane roof covering
the impressive ‘gulf stream tank’, a 500.000 gallon tilted conical aquarium that allows visitors to
peer through a 30 foot diameter oculus. aside from creating interior effects through the refraction
of light through water, the geometric parameters of the resevoir are such that patrons will not be
able to perceive the structure’s walls, mimicking the environment of the open ocean. engineered
for longevity, the form is a monolithic concrete shell reinforced by a radially columned ring beam
in the basin’s center of mass. while the living core’s glazed courtyard and aquarium might frame
the starting point of each visit, the museum will also contain science galleries and a planetarium,
a prominently round feature of the architecture’s formal makeup. the building is served well by
public transport, car and pedestrian walkways and is part of a greater ‘museum park’
neighboring the herzog & demeuron design for the miami art museum, covered in progress by
designboom here, as well as the performing arts center and arena. slated to open in spring of
2015, this center will provide an environmental context for a burgeoning intellectual and cultural
region of the city by furthering the study of the physical, natural and technological world.\

inima complexului este un veritabil biosistem, cu o membrana tesatura de tracțiune acoperiș care
acoperă impresionant "Gulf Stream rezervor", un 500,000 galoane înclinat conic acvariu care permite
vizitatorilor să peer printr-un diametru 30 picior Oculus. în afară de crearea efectelor interioare prin
refracția luminii prin apă, parametrii geometrici ai resevoir sunt astfel încât patronii nu vor fi capabili să
perceapă pereții structurii, mimând mediul oceanului deschis. proiectat pentru longevitate, forma este o
coajă de beton monolit armat de un fascicul de inel cu coloane radiale în centrul de masă al bazinului. în
timp ce Curtea glazurată din miez de vie și acvariul ar putea încadra punctul de plecare al fiecărei vizite,
Muzeul va conține, de asemenea, galerii științifice și un planetariu, o trăsătură proeminentă rotundă a
machiajului formal al arhitecturii. Cladirea este deservit de transportul public, pasarele auto si pietonale
si face parte dintr-un "parc Muzeal", vecin cu designul Herzog & demeuron pentru Muzeul de arta din
Miami, acoperit in progres de Designboom aici, precum si de centrul artelor performante si Arena .
programată pentru a deschide în primăvara anului 2015, acest centru va oferi un context de mediu
pentru o regiune de înflorire intelectuală și culturală a orașului prin promovarea studiului de lume fizică,
naturală și tehnologică.