Sunteți pe pagina 1din 2

'Quillionz | Questions in seconds'

----Factual Questions----

1) If mother not dead or judicially disunited, sanctioning ascendancy may nominate


any opportune person as the guardian.
Answer: False
Correct Sentence: If mother not alive or judicially disunited, sanctioning
ascendancy may nominate any opportune person as the guardian.

2) Pension will be cease to be payable as anon as a female gets espoused or


remarried or a brother, un espoused sister procures the age of 21 years.
Answer: True

3) Pension is payable to depended relatives of the _______ _______.


Answer: deceased govt

4) The pension will be payable to one member at a _______.


Answer: time

5) Eldest surviving un espoused sister up to the age of _______ _______ and eldest
surviving widowed sister.
Answer: 21 years

6) Father, mother, eldest surviving brother up to the age of _______ _______.


Answer: 21 years

7) If gratuity/pension is payable to minors, payment is made to customarily


appointed _______.
Answer: guardian

8) Father, _______, eldest surviving brother up to the age of 21 years.


Answer: mother

9) Pension will be ceased to be payable as anon as a female gets espoused or


remarried or a brother, unmarried sister procures the age of 21 years.
Answer: True

10) When it is not payable to him/her due to any _______ it will be paid to the
next claimant in the order of eligibility.
Answer: reason

11) If mother not alive or judicially disunited, sanctioning ascendancy may


nominate any _______ _______ as the guardian.
Answer: opportune person

12) Father, mother, eldest surviving brother up to the age of 26 years.


Answer: False
Correct Sentence: Father, mother, eldest surviving brother up to the age of 21
years.

13) Eldest surviving un espoused sister up to the age of 24 years and eldest
surviving widowed sister.
Answer: False
Correct Sentence: Eldest surviving un espoused sister up to the age of 21 years and
eldest surviving widowed sister.

14) If an employee remains missing for _______ _______, family pension may sanction
to heirs as admissible under prescribed rules.
Answer: 12 months

15) Auxiliary the pension is paid to the father of _______ _______.


Answer: minor children

16) If no _______, the sanctioning ascendancy may sanction the payment to their
mother.
Answer: guardian

17) Father, mother, eldest surviving brother up to the age of 16 years.


Answer: False
Correct Sentence: Father, mother, eldest surviving brother up to the age of 21
years.

----Premium Questions----

18) Who is paid to the father of minor children?


Answer: Auxiliary the pension.

19) What is the sanctioning ascendancy?


Answer: The payment to their mother.

20) How is If gratuity/pension paid?


Answer: Minors.

----Interpretive Questions----

21) What is the pension?


Answer: Pension is payable to depended relatives of the deceased govt. auxiliary

22) Who pays the pension?


Answer: depended relatives of the deceased govt. auxiliary

23) Who is the father of minor children?


Answer:

24) What is the minimum age for annuitants to become a guardian?


Answer:

'Created by Quillionz | World's first AI-powered platform for building quizzes'