Sunteți pe pagina 1din 4

Pagina 1 din 4 F01-PG21, Ed.4/Rev.

0 03/09/2020 18:40:35

BULETIN DE ANALIZA NR. 20903U0415 din 03/09/2020


(09505)Allianz Tiriac Asig. <-- (90088)Coplata 0% <-- (00270)B.Iancu de Hunedoara, recoltat: 03/09/2020 11:03, lucrat: Bucuresti,Calea Calarasilor, Nr.161, Sector 3
DUMITRU NICOLETA, 33 ani, F, B, Bucuresti, CNP:2861116212721
Trimis de: medic spec. GORGA MARILENA, SANADOR
======================================================================VAL.BIOL.REF.====================ANTECEDENT=========

Hemoleucograma...
Hematii....... 4690000 /mm3 (4000000 - 5000000) 12/09/2019 4880000
Hemoglobina... 14,5 g/dL (12,0 - 16,0) 12/09/2019 14,6
Hematocrit.... 42,5 % (36,0 - 48,0) 12/09/2019 44,3
MCV........... 90,7 fL (84,0 - 96,0) 12/09/2019 90,8
MCH........... 30,9 pg (28,0 - 34,0) 12/09/2019 29,9
MCHC.......... 34,0 g/dL (32,0 - 36,0) 12/09/2019 32,9
RDW........... 12,2 % (11,5 - 14,5) 12/09/2019 12,1
Trombocite.... 274000 /mm3 (140000 - 400000) 12/09/2019 227000
Leucocite..... 7910 /mm3 (4500 - 11000) 12/09/2019 6360
FORMULA LEUCOCITARA:
Neutrofile... 61,50 % 4870 /mm3 (45,00 - 70,00) 12/09/2019 59,90
Limfocite.... 31,10 % 2450 /mm3 (22,00 - 43,00) 12/09/2019 30,10
Monocite..... 3,40 % 270 /mm3 (0,00 - 7,00) 12/09/2019 4,00
Eozinofile... 3,30 % 260 /mm3 (0,00 - 4,10) 12/09/2019 4,80
Bazofile..... 0,70 % 50 /mm3 (0,00 - 1,80) 12/09/2019 1,20
(sange integral EDTA, Citometrie de flux & citochimie &spectrofotometrie)

VSH...
4 mm/h (<= 20) 12/09/2019 3
Actualizare de intervale de referinta incepand cu data de
08.07.2017!
(sange integral EDTA, Fotometrie)

Proteina C reactiva...
< 0,100 mg/dL (<= 0,500) 12/09/2019 <0,100

1,00 mg/L (<= 5,00) 1,00


(ser, Turbidimetrie)

Glucoza...
85 mg/dL (74 - 100) 12/09/2019 89
4,72 mmol/L (4,10 - 5,55) 4,94
(plasma NaF K2 oxalat, Fotometrie)

Acid uric seric...


4,6 mg/dL (2,6 - 6,0)
0,27 mmol/L (0,15 - 0,35)
(ser, Fotometrie)

Rezultatele se refera numai la proba analizata.Reproducerea totala sau partiala a buletinului de analiza se face numai cu acordul "BIOCLINICA."
Pagina 2 din 4 F01-PG21, Ed.4/Rev.0 03/09/2020 18:40:35

BULETIN DE ANALIZA NR. 20903U0415 din 03/09/2020


(09505)Allianz Tiriac Asig. <-- (90088)Coplata 0% <-- (00270)B.Iancu de Hunedoara, recoltat: 03/09/2020 11:03, lucrat: Bucuresti,Calea Calarasilor, Nr.161, Sector 3
DUMITRU NICOLETA, 33 ani, F, B, Bucuresti, CNP:2861116212721
Trimis de: medic spec. GORGA MARILENA, SANADOR
======================================================================VAL.BIOL.REF.====================ANTECEDENT=========

TGO (ASAT)...
19 U/L (5-34) 12/09/2019 20
(ser, Fotometrie)

TGP (ALAT)...
11 U/L (<55) 12/09/2019 19
(ser, Fotometrie)

Fosfataza alcalina totala...


54 U/L (35 - 104) 12/09/2019 48
(ser, Fotometrie)

Creatinfosfokinaza (CK)...
44 U/L (<170)
(ser, Fotometrie)

Calciu total seric...


9,1 mg/dL (8,4 - 10,2)
2,28 mmol/L (2,10 - 2,55)
(ser, Fotometrie)

TSH (hormon hipofizar tireostimulator bazal)...


1,5477 µUI/mL (0,3500 - 4,9400) 14/10/2019 1,5517
1,5477 mUI/L (0,3500 - 4,9400) 1,5517
(ser, CMIA)

FT4 (tiroxina libera)...


0,93 ng/dL (0,70 - 1,48) 14/10/2019 0,98
11,97 pmol/L (9,01 - 19,05) 12,61
(ser, CMIA)

Ac. anti tireoperoxidaza (TPO)...


< 3,0 UI/mL (< 5,61) 12/09/2019 <3,0
(ser, CMIA)

Factor reumatoid...
< 10,0 UI/mL (<14,0)
(ser, Turbidimetrie)

Ac. anti peptid ciclic citrulinat (CCP)...


< 0,5 U/mL (< 5,0)

Rezultatele se refera numai la proba analizata.Reproducerea totala sau partiala a buletinului de analiza se face numai cu acordul "BIOCLINICA."
Pagina 3 din 4 F01-PG21, Ed.4/Rev.0 03/09/2020 18:40:35

BULETIN DE ANALIZA NR. 20903U0415 din 03/09/2020


(09505)Allianz Tiriac Asig. <-- (90088)Coplata 0% <-- (00270)B.Iancu de Hunedoara, recoltat: 03/09/2020 11:03, lucrat: Bucuresti,Calea Calarasilor, Nr.161, Sector 3
DUMITRU NICOLETA, 33 ani, F, B, Bucuresti, CNP:2861116212721
Trimis de: medic spec. GORGA MARILENA, SANADOR
======================================================================VAL.BIOL.REF.====================ANTECEDENT=========

(ser, CMIA)

Complement C3...
0,96 g/L (0,9 - 1,8)
(ser, Turbidimetrie)

Complement C4...
0,15 g/L (0,1 - 0,4)
(ser, Turbidimetrie)

Creatinina serica...
0,79 mg/dL (0,55-1,02) 12/09/2019 0,87
70 µmol/L (49 - 90) 77
(ser, Fotometrie)

Examen de urina (biochimie + sediment)...


PH.................. 6,5 (5,0 - 8,0) 12/09/2019 8,0
Densitate........... 1,008 (1,016 - 1,022) 12/09/2019 1,005
Proteine............ negativ negativ 12/09/2019 negativ
Glucoza............. normal normal 12/09/2019 normal
Corpi cetonici...... negativ negativ 12/09/2019 negativ
Nitriti............. negativ negativ 12/09/2019 negativ
Urobilinogen........ normal normal 12/09/2019 normal
Pigmenti biliari.... negativ negativ 12/09/2019 negativ
Culoare............. Galben 12/09/2019 Galben
Aspect.............. Limpede 12/09/2019 Limpede
SEDIMENT:
Eritrocite................................4 /µL (<17)
Leucocite.................................1 /µL (<28)
Celule epiteliale scuamoase...............2 /µL (<28)
Cristale de oxalat de calciu............15 /HPF (<10)

HPF (high power field) = camp microscopic cu marire 400x


LPF (low power field) = camp microscopic cu marire 100x
(urina, Fotometrie)

Timp Quick...
PROBA:
TQ................. 12,1 '' 12/09/2019 11,9
IQ................. 105 % 12/09/2019 107

Rezultatele se refera numai la proba analizata.Reproducerea totala sau partiala a buletinului de analiza se face numai cu acordul "BIOCLINICA."
Pagina 4 din 4 F01-PG21, Ed.4/Rev.0 03/09/2020 18:40:35

BULETIN DE ANALIZA NR. 20903U0415 din 03/09/2020


(09505)Allianz Tiriac Asig. <-- (90088)Coplata 0% <-- (00270)B.Iancu de Hunedoara, recoltat: 03/09/2020 11:03, lucrat: Bucuresti,Calea Calarasilor, Nr.161, Sector 3
DUMITRU NICOLETA, 33 ani, F, B, Bucuresti, CNP:2861116212721
Trimis de: medic spec. GORGA MARILENA, SANADOR
======================================================================VAL.BIOL.REF.====================ANTECEDENT=========

INR................ 0,97 12/09/2019 0,97


MARTOR:
TQ................. 12,4 '' 12/09/2019 12,3
IQ................. 100 % 12/09/2019 100
INR................ 1,00 12/09/2019 1,00

Interpretare:

Pentru pacientii care nu sunt sub tratament anticoagulant


valorile normale pentru IQ = (80 - 120)%

Zona terapeutica: 17 - 30% (fata de normal)


(tratament cu anticoagulante orale)

Zona terapeutica preconizata pentru INR:


- profilaxia trombozelor: INR = 2 la 3
- flebite si prevenirea trombozelor venoase recidivante:
INR = 2,5 la 4
- profilaxia trombozelor arteriale si a valvelor cardiace:
INR = 3 la 4,5

(plasma citrat, Coagulare)

APTT...
23,5 s (22,7 - 31,8) 12/09/2019 24,6
(plasma citrat, Coagulare)

Analize in curs de executie:


-Panel ac. anti antigene nucleare (ANA) IgG
Analizele marcate (#) NU sunt acoperite de acreditare RENAR.
Pentru detalii suplimentare va rugam sa solicitati certificatul de acreditare la bucuresti@bioclinica.ro.
Opiniile si interpretarile nu sunt acoperite de acreditarea RENAR.
==========================================================================================================================

Rezultatele se refera numai la proba analizata.Reproducerea totala sau partiala a buletinului de analiza se face numai cu acordul "BIOCLINICA."