Sunteți pe pagina 1din 2

Denumire Furnizor: INSTITUTUL REGIONAL DE ONCOLOGIE IASI

Medic: ROATA CRISTIAN ENE


Contract/ conventie nr.: 2700
CAS CAS-IS

SCRISOARE MEDICALA
Stimate(a) coleg(a), va informam ca pacientul dumneavoastra ASANDULUI IOAN, nascut la data de
18/12/1965, CNP/Cod unic de asigurare 1651218270605 / 40917454194796330410, a fost consultat in
serviciu nostru la data de 04/07/2019 – 09/07/2019, cu Nr.FO / nr din Registru de consultatii: 6058

Motivele prezentarii:
Diagnostic principal: C20 Tumoara maligna a rectului
Diagnostic secundar: N28.1 Chistul rinichiului, dobandit
D35.0 Tumora benigna suprarenala
Z54.1 Convalescenta dupa radioterapie
Z54.2 Convalescenta dupa chimioterapie

Diagnostic formulare libera:


Anamneza:
-factori de risc

Ecamen clinic
-general

-local

Examene de laborator: -cu valori normale


Cod Investigatii
Cerere/
Data
Bilant lezional

Cord normal.
803879/
04/07/2019 Hiluri pulmonare voluminoase.

Plamani fara leziuni difuze sau focale

- : Protocol efectuat Radiografe torace efectuarta in pozitie


de ortostatism incidental PA nr. 3926/04.07.2019
Doza totala 10.3 μGym2 kV 125 mAv 2.5
803918/ APTT 24.8 22. 1 – 28.1s Bazofile (BAS#) 0.01 0 –
04/07/2019 0.2103/ul; Bazofile (BAS%) 0,3 0 – 2%;
Bicarbonat (ECO2) 28,1 20 – 31mmol/l;
Bilirubina URME – NEGATIV, CELULE EPITELIALE
PLATE RARE - : CHEM (MCHC) 34.6 32 -36G/Dl;
Clor seric 109 99 0 109mmol/l; Corpi cetonici
NEGATIVE – NEGATIV
URME ;5 mg/dl
POZIIV :5 mg/dl; Creatinina serica 0.98 0.7 –
1,3mg/dl; Densitate 1.020 1.010 – 1.025;
Eozinofile (EOS#) 0.06 0.0 – 0.5103/ul; Eozinofile
(EOS%) 1.5 0 -5%; Glucoza NEGATIVE - NEGATIV
URME<100 mg/dl
POZITIV>100 mg/dl< HEMATII RARE -:
Hematocrit (HCT) 43.3 39 - -47%; Hemoglobina
(HGB) 15.0 13.0 – 17.2g/dl; LEUCOCITE RARE -:
Monocite MON #) 0.33 0.2 – 1.0103/ul;
Monocite (MON %) 8.3 2 – 12%; MPV 8.8 7.4 –
13.0FL; Neutrofile (NEU#) 2.78 2.0 – 8.0103/ul;
Neutrofile (NEU %) 70.7 45 – 80%. Nitriti
NEGATIVE – NEGATIV; PDW 16.3 8 – 18%; pH
6.5 5.5 – 6.5; Potasiu seric 4.8 URME <30 mg/dl