Sunteți pe pagina 1din 1

Bibliografie

Daicoviciu , H.,(1972) , Dacia de la Burebista la cucerirea romana


Berciu , D., (1976) , De la Burebista la Decebal , Bucuresti , Ed.Politica
Crisan I.H ., (1977) , Burebista si epoca sa , Bucuresti , Ed. Stiintifica si Enciclopedica
Bajenaru , G., (1980 ) , Maretul rege Burebista , Bucuresti , Ed. Ion Creanga
Theodoru, R., (1980 ) , Stramosii Vol. 1 : Burebista regle dacilor . Decebal vulturul
carpatilor , Bucuresti , Ed. Sport-Turism
Daicoviciu , H.,(1984 ) , Portrete dacice : ( Domchaites , Burebista , Deceneu , Decebal )
, Bucuresti , Ed. Militara
Lupasc, V., (2014 ) , Burebista : zece povesti pe care le datoram copiilor nostrii ,
Targoiste , Ed. Ler
Macrea , M., (1978) De la Burebista la Dacia Postromana : repere pentru o permanenta
istorica , Cluj Napoca , Ed . Dacia
Theodoru, R.,(1979) Stramosii : evocare , Bucuresti , Ed. Albatros