Sunteți pe pagina 1din 2

LOCUINTA UNIFAMILIALA

LOCUINTA PREZENTATA ESTE REZULTATUL UNEI STRANSE COLABORARI INTRE TINERII PROPRIETARI SI ARHITECTI. DEMERSUL ARHITECTURAL A PORNIT DE LA IDEEA UNEI CASE UNIFAMILIALE, P+1, CU TREI DORMITOARE (DINTRE CARE UNUL CU UTILIZARE FLEXIBILA), GARAJ CU DOUA LOCURI DE PARCARE PRECUM SI CU O ZONA DE ZI DESCHISA ATAT PE ORIZONTALA CAT SI PE VERTICALA. IUBITORI AI MUNTELUI SI AI NATURII, PROPRIETARII AU DORIT SA-SI CREEZE PROPRIA OAZA DE LINISTE SI LUMINA, IN PROXIMITATEA ZONEI CENTRALE AGLOMERATE A MUNICIPIULUI SUCEAVA. VEGETATIA EXISTENTA PE TERENUL DE AMPLASAMENT I-AU DETERMINAT PROPRIETARI SA CONSTRUIASCA AICI, IN CIUDA VECINATATILOR SI A CONFIGURATIEI DIFICILE A TERENULUI, IDEEA DE BAZA FIIND CA ABSOLUT TOTI ARBORII SA FIE PASTRATI , ASTFEL INCAT EI SA POATA FI ADMIRATI DIN INTERIORUL LOCUINTEI. PROPRIETARII SI-AU DORIT O CASA MODERNA SI CU DESCHIDERI MARI CATRE EXTERIOR DAR CARE SA RESPECTE SI ANUMITE CONSTRNGERI FORMALE: ACOPERIS CU SARPANTA, RETRAGERE DE LA STRADA, ACCES DIRECT IN GARAJE, UTILIZARE CAT MAI EFICIENTA A TERENULUI. DATORITA FORMEI SARPANTEI, A REZULTAT UN POD DESTUL DE GENEROS , UN SPATIU CARE , IN URMA AMPLASARII FERESTRELOR DE MANSARDA VELUX, A DEVENIT DINTR-UN SPATIU DESTINAT DE REGULA DEPOZITARII, CEL MAI IMPORTANT SPATIU AL LOCUINTEI, UN SPATIU INUNDAT DE LUMINA, IN CARE MEBRII FAMILIEI ISI PETREC CEA MAI MARE PARTE A TIMPULUI LIBER. DE ACEST SISTEM DE ACOPERIRE S-A PROFITAT SI IN CELELELATE ZONE ALE CASEI, MAJORITATEA INCAPERILOR BENEFICIIIND DE O ILUMINARE SPECTACULOASA SI IN CONTINUA SCHIMBARE CARE CREEAZA O SENZATIE FOARTE PLACUTA DE CALDURA SI DE AER CURAT, DATORAT AMPLASARII STUDIATE A FERESTRELOR DE MANSARDA VELUX.

4RAKBN