Sunteți pe pagina 1din 3

Curriculum Vitae

CRĂIŢĂMÎNDRĂ, Viorica, Tudor

Data şi locul naşterii 27. 07. 1978, Donduşeni, R.Moldova

Chişinău, şos. Hînceşti 59, ap. 23

Telefoane: +373 069447477

E-mail: v.tataru777@gmail.com

Căsătorită, trei copii

Studii:

2010 – 2013 Academia de Muzică, Teatru şi Arte Plastice din Moldova

Specialitatea – Regia Filmului de Televiziune

Profilul – Arte Dramatice

Titlul – Master

1998 – 2003 Academia de Muzică, Teatru şi Arte Plastice din Moldova

Specialitatea – Regie

Profilul – Arta Cinematografică

Titlul – Regizoare

Diplomă de Învăţămînt Superior Universitar

1993 – 1998 Şcoala Normală „ Alexei Mateevici” municipiul Chişinău.

Specialitatea – Pedagogia Învăţământului Primar

Calificarea – Învăţătoare la Clasele Primare

Diplomă de studii superioare de scurtă durată

1990 – 1993 Liceul – gimnaziu „Ştefan cel Mare” municipiul Chişinău.

1984 – 1990 Şcoala medie din satul Pojoreni, Ialoveni.


Experienţa profesională:

2002 – 2004 Producătoarea şi Regizoarea emisiunii Camera Ascunsă

în cadrul postului de televiziune Euro TV, Chişinău

Din 2005 pînă în prezent- SRL „Buciumul”, regizoare

2008—Regizoarea emisiunii Acasă la, postul de televiziune NIT, Chişinău

2008—Regizoare Emisiuni, postul de televiziune DTV, Chişinău


2014— 2016 Casa de producție CIOfilm
2015—Producătoare emisiunea Prima Oră , Prime TV
2015—reporteră CurajTV(voluntariat)

2016—Publicația independentă Ziarul de Gardă

Filmografie:

2016—filmul”Toamna în Moldova”

2012—„Casa” Scenaristă Viorica Tataru, Director imagine Segiu Ciorescu

2011—„Şah şi mat”(film experimental) Scenaristă Viorica Tataru, Regizor Stas Ciorescu

2010—„Aparent” Regizor Denis Moisei, Coregizoare Viorica Tataru, Imagine Sergiu Ciorescu

2010—„Balonul” Regizor Sergiu Ciorescu, Scenaristă Viorica Tataru

2010—„Fructul S.R.L” (film documentar) Regizoare Viorica Tataru, Imagine Sergiu Ciorescu

2008—„Fantezie feminină” (film de scurt metraj) Regizoare Viorica Tataru

2007—„Jocul” Director imagine Sergiu Ciorescu, Regizoare Viorica Tataru

2006—„O vizită tîrzie” Scenaristă Viorica Tataru, Director imagine Sergiu Ciorescu

2005—„Fructul S.R.L” (film documentar) Regizoare Viorica Tataru, Imagine Oleg Popescu

2005—„Usturici”(jurnal de satiră şi umor) Regizor Tudor Tataru, Editare Viorica Tataru

2002—„19 mai”(film de scurtmetraj) Regizoare Viorica Tataru, Imagine Vlad Druc

2001—„Ca în pădure” (film documentar) Regizoare / Imagine Viorica Tataru


1999—„Aproape Europa”(film documentar) Regizoare / Imagine Viorica Tataru