Sunteți pe pagina 1din 1

FOEEX TEAOIilE flTIE FEAT{ES

----- Ora 02:OO A.M. a Romaniei


----- Ora 11:OO A.M. a Romaniei
----
Ora 10:00 A.M. a Romaniei
----- Ora 19:0O P.M. a Romaniei
----- Ora 15:00 P.M. a Romaniei
----- Ora 24:0O A.M. a Romaniei
ln intervalul 10:00 A.M.
-
11:00 A.M. ora Romaniei, sunt deschise pietele din Londra si
lqltw.
dimineata
ln intervalul 15:0O P.M.
-
19100 P.M. ora Romaniei, sunt deschise pietele din Londra si U.:.:.A.
amtaza
lntervalele orare scrise sub tabel, arata suoropunereo timpilor de f.unctionare ale pietelor
respective, deci o idee buna de tranzactionare atunci.
ln medie, zilele de Marti si Miercuri sunt cele maitranzactionate.
Vinerea e preferabil
sa ma opresc la ora L2:00 EST (sau 17:00 GMT ori 19:00 ora Rornaniei).
De la 12:00 EST
{sau
ora L9:00 ora Romaniei} piata scade mult pana la ora 17:00 PM E.S.T.
(sau ora 00:00 A.M. a Romaniei).
Deci practic, in Romania, dupa ora 19:00 P.M. Vineri seara, e preferabil sa nu se mai faca
tranzactii.
E cel mai bine sa nu fac tranzactii de vineri amiaza si in week-end .
:
ln medie, Londra are cea mai agiomerata sesiune.