Sunteți pe pagina 1din 6

SC X SRL

Plan de actiune implementarea si aplicarea p

Nr. Crt. Actiune Descriere pe scurt

emitere decizie CA
1 Decizie numire DPO
pt dna xxxxx

emitere decizie CA
pt dna yyyyy

Decizie numire persoana/persoane care emitere decizie CA


2
prelucreaza date cu caracter personal pt dna zzzzzz

emitere decizie CA
pt dna….

domeniul de
aplicare al GDPR
in cadrul X SRL

prezentare societate
prezentare societate

Analiza de impact privind protectia


persoanelor fizice in ceea ce priveste
3
prelucrarea datelor cu caracter personal la X
SRL solutii propuse

implementare
solutii propuse

Monitorizare continua a prelucrarii datelor


4
cu caracter personal
ne implementarea si aplicarea prevederilor GDPR la SC X SRL

Etape Documentul Data incepere

decizie CA numire Responsabil date cu caracter &hyperlink


personal
creare post in organigrama si in statul de functiuni &hyperlink
3/15/2018
completare fisa post cu atributii responsabil date cu &hyperlink
caracter personal
completare si transmitere REVISAL &hyperlink

inscriere pe site-ul societatii nume si date de contact &hyperlink 3/15/2018


DPO
adresa catre ANSPDCP numire DPO &hyperlink 3/15/2018
completare fisa post cu atributii de prelucrare date &hyperlink 3/15/2018
cu caracter personal

prelucrare in domeniul protectiei datelor cu caracter &hyperlink 3/15/2018


personal

completare fisa post cu atributii de prelucrare date &hyperlink 3/15/2018


cu caracter personal

prelucrare in domeniul protectiei datelor cu caracter &hyperlink 3/15/2018


personal

completare fisa post cu atributii de confidentialitate &hyperlink 3/15/2018

prelucrare in domeniul protectiei datelor cu caracter &hyperlink 3/15/2018


personal

art. 2, art. 3, art. 4 ?????? &hyperlink 3/15/2018

prezentarea organigramei si statului de functiuni &hyperlink 5/1/2018

identificarea documentelor si a fluxurilor ce contin


date cu caracter personal folosite in cadrul tuturor &hyperlink 5/2/2018
compartimentelor societatii
identificarea documentelor/actiunilor/fluxurilor ce
contin date cu caracter personal folosite in cadrul &hyperlink 5/3/2018
tuturor compartimentelor societatii pentru care nu
trebuie solicitat consimtamantul persoanei vizate
identificarea documentelor/actiunilor/fluxurilor ce
contin date cu caracter personal folosite in cadrul &hyperlink 5/4/2018
tuturor compartimentelor societatii pentru care
trebuie solicitat consimtamantul persoanei vizate
identificarea tertilor care au acces la datele cu
caracter personal al persoanei vizate din cadrul X &hyperlink 5/5/2018
SRL
model declaratie consimtamant pentru tipurile de
prelucrari de date cu caracter personal altele decat &hyperlink
cele prevazute la art. 6 din Regulament 679/2016
model instiintare/PV prelucrare date cu caracter
personal pentru indeplinirea obligatiilor legale a X &hyperlink
SRL: contract de munca, Revisal, D112, obtinere
fisei de aptitudini, etc.
creare si completare registru de evidenta a
documentelor care contin date cu caracter personal &hyperlink 5/1/2018
ale persoanelor vizate din cadrul X SRL
Implementare in ROI si in contractele de munca
vechi si viitoare a prevederilor Regulamentului
679/2016 privind date cu caracter personal cu luarea &hyperlink 3/15/2018
la cunostinta a salariatilor despre modificarile aduse
acestuia
Hotararea CA pentru implementarea solutiilor &hyperlink 3/15/2018
propuse

completarea contractelor de munca cu acte


aditionale ce contin clauze de confidentialitate,
consimtamantul pentru datele cu caracter personal
pentru care nu exista obligatie legala de prelucrare,
de ex.: numar de telefon personal, adresa personala &hyperlink 3/15/2018
de mail, alte diplome si calificari care nu sunt
necesare pentru desfasurarea activitatii pentru care a
fost incheiat contractul de munca, obtinerea de cv-
uri nesolicitate, etc.

PV prelucrare date cu caracter personal pentru


indeplinirea obligatiilor legale a X SRL: contract de &hyperlink 3/15/2018
munca, Revisal, D112, obtinere fisei de aptitudini,
etc.
completarea contractelor de prestari servicii cu
clauze de confidentialitate si precizarea expresa a &hyperlink 3/15/2018
conditiilor de prelucrare a datelor cu caracter
personal a persoanelor vizate din cadrul X SRL

in curs de lucru 5/25/2018


Data
OBS
finalizare

finalizat
finalizat
3/15/2018
finalizat
finalizat
5/25/2018 in derulare

5/25/2018 in derulare

5/25/2018 in derulare

3/16/2018 finalizat

5/25/2018 in derulare

3/16/2018 finalizat

5/25/2018 in derulare

3/16/2018 finalizat

5/25/2018 in derulare

5/20/2018 in derulare

5/20/2018 in derulare

5/20/2018 in derulare
5/20/2018 in derulare

5/20/2018 in derulare

in derulare

in derulare

5/25/2018 in derulare

5/25/2018 in derulare

5/25/2018 in derulare

5/25/2018 in derulare

6/30/2018 in derulare

5/25/2018 in derulare

termen
in derulare
nelimitat