Sunteți pe pagina 1din 7

OBIECTIVE DIN PATRIMONIUL UNESCO

1. În ce țară se găsește următorul obiectiv inclus în Patrimoniul Unesco?

a. Spania
b. Italia
c. Letonia
d. România

2. În ce țară se găsește următorul obiectiv inclus în Patrimoniul Unesco?

a. Slovacia
b. România
c. Cehia
d. Letonia
3. În ce țară se găsește următorul obiectiv inclus în Patrimoniul Unesco?

a. Grecia
b. Spania
c. Cipru
d. Italia

4. În ce țară se găsește următorul obiectiv inclus în Patrimoniul Unesco?

a. Grecia
b. Portugalia
c. Malta
d. Spania
5. În ce țară se găsește următorul obiectiv inclus în Patrimoniul Unesco?

a. Lituania
b. Olanda
c. Letonia
d. Belgia

6. În ce țară se găsește următorul obiectiv inclus în Patrimoniul Unesco?

a. Macedonia
b. Cipru
c. Croația
d. Grecia
7. În ce țară se găsește următorul obiectiv inclus în Patrimoniul Unesco?

a. Spania
b. Portugalia
c. Italia
d. Franța

8. În ce țară se găsește următorul obiectiv inclus în Patrimoniul Unesco?

a. Croația
b. Albania
c. Grecia
d. Bosnia și Herțegovina
9. În ce țară se găsește următorul obiectiv inclus în Patrimoniul Unesco?

a. Spania
b. Italia
c. Cehia
d. Letonia

10. În ce țară se găsește următorul obiectiv inclus în Patrimoniul Unesco?

a. Muntenegru
b. Bulgaria
c. România
d. Serbia
11. În ce țară se găsește următorul obiectiv inclus în Patrimoniul Unesco?

a. Marea Britanie
b. Portugalia
c. Italia
d. Spania

12. În ce țară se găsește următorul obiectiv inclus în Patrimoniul Unesco?

a. Grecia
b. Italia
c. Cipru
d. Macedonia
RĂSPUNSURI CORECTE

1. c
2. b
3. c
4. b
5. c
6. d
7. b
8. c
9. a
10. c
11. d
12. c