Sunteți pe pagina 1din 1

CHESTIONAR DIETA

1).Doar dietele sunt necesare pentru a scapa de kilograme?


a).Da
b).Nu
c).Nu stiu
2).Credeti ca trebuie sa consultam un medic in privinta unei diete?
a).Da
b).Nu
c).Nu stiu
3).Ati tinut diete?
a).Da
b).Nu
4).Credeti ca va poate ajuta o dieta spiritual sau fizic?
a).Da
b).Nu
c).Nu stiu
5). Credeti ca dieta poate fi un mod de viata?
a).Da
b).Nu
c).Nu stiu
6).Sunteti preocupat/a de ideea ca aveti kilograme in plus?
a).Da
b).Nu
c).Putin
7). Sunteti multumit/a de marimea, forma, greutatea corpului dumnevoastra?
a).Da
b).Nu
c).Cateodata
8).Cand simtiti ca nu detineti control asupra comportamentului de alimentatie, incercati sa luati masuri extreme
pentru a reveni la normal?
a).Da
b).Nu
c).Uneori
9). Credeti ca imaginea dvs. conteaza pentru succesul in viata?
a).Da
b).Nu
c).Poate
10). Consumati zilnic alimente cu continut de zahar ridicat?
a).Da
b).Nu
c).Uneori
11).Consumati alimente grase si/sau prajite mai mult de 2 ori pe saptamana?
a).Da
b).Nu
c).Uneori
12).Consumati legume si fructe zilnic?
a).Da
b).Nu
c).Rar
13).Considerati ca mancati sanatos?
a).Da
b).Nu
c),Nu stiu
14).Considerati ca pentru a fi sanatos trebuie doar sa mancati adecvat?
a).Da
b).Nu
c).Nu stiu
15).Ati consultat un nutritionist pana acum?
a).Da
b).Nu